Ακόμη πληρώνει τον Αβραάμ

Τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ δύσκολα για τον φετινό Άρη, συμπλέουν με την ελληνική κοινωνία, αλλά τώρα ήρθε ένα παλιό χρέος που ήλπιζαν να το αποφύγουν οι «κίτρινοι». Άλλα 350.000 ευρώ μέσα το ταμείο, καθώς ο Διγενής Λακκώματος δικαιώθηκε και στο εφετείο για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Ακόμη πληρώνει τον Αβραάμ

Όταν ο διεθνής αμυντικός πήγε στον Άρη, ο τότε πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας δεν πλήρωσε το συμφωνηθέν ποσό. Υπήρχε διαφορά, επιλέχθηκε από τον τότε διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ να πάει η υπόθεση στα δικαστήρια κι εκεί, ο Άρης χάνει. Οι «κίτρινοι» έχουν πληρώσει τις 150.000 από τα συνολικά 500.000 ευρώ, πλέον όμως, βρίσκονται σε ακόμη δυσκολότερη θέση.

Άλλωστε, και ο νεαρός Γιάννης Αγτζίδης μετά τον υποβιβασμό του στην Κ20 από τον Μανουέλ Μασάδο, κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος. Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι οικονομικό, ο Αγτζίδης πληρώνεται μόνο το μισθό του, αλλά θέλει να παίξει και στον Άρη με την πίεση που δημιουργεί η βαθμολογία, κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο.

Το άμεσο ζητούμενο για τον Άρη βέβαια αυτή τη στιγμή είναι η νίκη κόντρα στη Δράμα. Ο Μανουέλ Μασάδο υπολογίζει στους Φατί και Καστίγιο που επανέρχονται μετά τις τιμωρίες τους, ενώ ο Παπαζαχαρίας πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι κερκίδες του Καυτανζογλείου θα έχουν κίτρινο χρώμα, το θέμα όμως είναι και οι παίκτες να εκμεταλλευτούν αυτή την υποστήριξη.

Στο μεταξύ, ο Σέρχιο Κόκε έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ράγιο Βαγεκάνο και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK