Άμεση ανάγκη ρευστού στον Αρη

Το ποσό των 500.000 ευρώ αναζητά άμεσα ο Αρης υπό τον κίνδυνο της ΕΕΑ που θα αρχίσει να εξετάζει τους φακέλους των ομάδων. Το ψάχνουν για Καρέλη οι "κίτρινοι". Τι έγινε στην επίσημη "πρώτη".

Άμεση ανάγκη ρευστού στον Αρη

Υπό τον κίνδυνο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα αρχίσει να εξετάζει τους φακέλους των ομάδων, ο Αρης αναζητά άμεσα περίπου 500.000 ευρώ για να πληρωθούν το ΙΚΑ και η εφορία και να αποφύγει τα προβλήματα.

Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι από που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα, αλλά και πόσο σύντομα αν και όπως όλα δείχνουν η ΕΕΑ θα δώσει μία μικρή παράταση αναγνωρίζοντας τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες.

Στον Αρη τρέχουν να λύσουν τις εκκρεμότητες και ψάχνουν από που μπορούν να εξασφαλίσουν τα χρήματα για να κλείσουν τις υποθέσεις εκείνες που δεν θα βάλουν σε μπελάδες τον σύλλογο ενόψει της ΕΕΑ.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Αρης ψάχνει την περίπτωση του Νίκου Καρέλη αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αφού ο 20χρονος ποδοσφαιριστής σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Στον Αρη έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Κρητικού φορ και θα την παλέψουν έως τέλους. Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή τότε θα είναι μία σημαντική ενίσχυση για τον χώρο της επίθεσης.

Πάντως, ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη με τον Μάκη Κατσαβάκη να έχει έτοιμη τη λίστα για τις τρεις μεταγραφές που έχει δικαίωμα να κάνει ο Αρης. Ο Ελληνας προπονητής γνωρίζει ότι πρέπει να γίνουν προσεκτικές επιλογές γι' αυτό το λόγο στη σχετική λίστα συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που θα βοηθήσουν την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK