Απάτη κατήγγειλε ο Αρης και ζήτησε συνέχιση ή επανάληψη του αγώνα

Για απάτη έκανε λόγο η ΠΑΕ Αρης σχετικά με τον τραυματισμό της βοηθού Κουρομπίλια στον περίφημο πλέον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Απάτη κατήγγειλε ο Αρης και ζήτησε συνέχιση ή επανάληψη του αγώνα

"Η βοηθός διαιτητή φέρεται χτυπήθηκε στην δεξιά κοιλιακή χώρα, ενώ στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι χτύπησε στην αριστερή πλευρά!", υποστήριξε στην ένστασή του ο Αρης, ο οποίος ζήτησε συνέχιση του αγώνα από το σημείο της διακοπής ή επανάληψη.

Ο Γιάννης Κόντης, εξερχόμενος από την αίθουσα έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε χαρακτηριστικά: "Θα είμαστε ευχαριστημένοι μόνο με την επανάληψη του αγώνα. Αυτό δείχνει και η στάση του Αστέρα, ο οποίος δεν ήταν παρών στη διαδικασία και προφανώς συναινεί στην διεξαγωγή της συνάντησης".

Και συνέχισε: "Οι ιατρικές βεβαιώσεις καταρρίπτουν το επιχείρημα του τραυματισμού. Δεν υπάρχει τραυματισμός, άρα και διακοπή. Υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτηματικά για τη στάση του Τριτσώνη, ο οποίος πέρσι σε ανάλογο περιστατικό στο Καραϊσκάκη ζήτησε από τον επόπτη να σηκωθεί και να συνεχίσει το παιχνίδι"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK