Διπλό με νέους και... νεαρούς

Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση απέναντι στην Καλλονή συνεχίστηκε με προπονητικό διπλό με αντίπαλο την ομάδα κ-20, στο οποίο συμμετείχαν και τα 4 μεταγραφικά αποκτήματα του χειμώνα.

Διπλό με νέους και... νεαρούς

Οι Στέφανος Γουναρίδης, Βαλεντίνος Βλάχος, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Νίκος Κουσίδης, αλλά και ο Μανόλης Παπαστεριανός (κανένα νεότερο από την υπόθεσή του) αγωνίστηκαν στο παιχνίδι μαζί με αρκετούς ποδοσφαιριστές των "κιτρίνων" που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στη σεζόν.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ήθελε να τους δει εν δράσει, ώστε να αποφασίσει ποιοι εξ αυτών θα αποχωρήσουν από την ομάδα, στην προσπάθειά του να προβεί σε ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού.

Η πρώτη ομάδα επικράτησε 1-0 με γκολ του Στέλιου Τσουκάνη, με τον προπονητή του Άρη να βγάζει τα συμπεράσματά του σχετικά με τα 6-7 άτομα που θα θέσει εκτός πλάνων.

Ο (τιμωρημένος για το παιχνίδι με Καλλονή) Μπάμπης Οικονομόπουλος έκανε θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο που αισθάνθηκε την Τρίτη (07/01), ενώ ο Νίκος Ψυχογιός έκανε μαγνητική για να επιβεβαιώσει ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

* Ο Άγγελος Ιωαννίδης αναλαμβάνει καθήκοντα υπευθύνου δημοσίων σχέσεων και στελέχους του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ Άρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK