Διώχνουν Μιχαλήτσο, θέλουν Λεμονή

Η ήττα από τη Βέροια και η δεινή βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης, προκαλούν ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/03) προκρίθηκε η αντικατάσταση του Γιάννη Μχαλήτσου προκειμένου να αλλάξει το κλίμα ενόψει των κρίσιμων τελευταίων αγωνιστικών. Τον Λεμονή θέλουν οι διοικούντες για την επόμενη μέρα στον πάγκο του Άρη.

Διώχνουν Μιχαλήτσο, θέλουν Λεμονή

Οι φωνές κατά του Μιχαλήτσου ήταν περισσότερες από αυτές που ήταν υπέρ, κάτι που προκάλεσε αντεγκλήσεις μεταξύ των μελών της ΠΑΕ και της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχουμε και παραιτήσεις μελών του δ.σ. της ΠΑΕ, ενώ οργιάζουν οι φήμες ότι άρχισε ήδη το ψάξιμο για προπονητή από την ελληνική αγορά. Από τη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους ανθρώπους του Άρη να επιθυμούν και να προσπαθούν να φέρουν τον Τάκη Λεμονή στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στα γραφεία της ΠΑΕ εμφανίστηκαν και εκπρόσωποι των οργανωμένων του Super 3 που ζήτησαν από τη διοίκηση να κάνει ό,τι πρέπει για να σωθεί η παρτίδα και εκφράστηκαν υπέρ της αλλαγής του Μιχαλήτσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK