Εξάρθρωση ώμου ο Ρένια

Από τον (σοβαρό) τραυματισμό του Άντι Ρένια και τον (ελαφρύτερο) του Νίκου Αγγελούδη σημαδεύτηκε η φιλική αναμέτρηση του Άρη με την ομάδα Κ20 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εξάρθρωση ώμου ο Ρένια

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον ώμο σε μία διεκδίκηση της μπάλας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να βγάλει ακτινογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν εξάρθρωση ώμου.

Ο Άντι Ρένια πήρε εξιτήριο, αλλά το επόμενο διήμερο θα βρίσκεται σε ακινησία και, πιθανότατα, την Τρίτη (26/03) θα εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αγγελούδης υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μπει με ειδικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (25/03).

Αναφορικά με το φιλικό, δεν αγωνίστηκαν οι Ανδρέας Ηρακλής, Νίκος Ψυχογιός και Μιχάλης Γιαννίτσης, οι οποίοι συνεχίζουν το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ προφυλάχθηκαν και κάποιοι άλλοι παίκτες. Αντίθετα ο Ρούμπεν Πουλίδο πήρε χρόνο συμμετοχής, αποδεικνύοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Για την ιστορία η ανδρική ομάδα προηγείτο 2-0 με γκολ των Αγγελούδη (33') και Σουνά (στο 43') προτού ο αγώνας διακοπεί εξαιτίας του τραυματισμού του Ρένια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK