Εξηγήσεις από Ηλιάδη θέλει η ΚΜΑ

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πέρασε δίχως επενδυτή για να την καλύψει και το μέλλον του Άρη παραμένει δυσοίωνο με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Η ανακοίνωση του υποψήφιου επενδυτή Γιάννη Κωνσταντινίδη προκάλεσε περισσότερα ερωτήματα από τις απαντήσεις που έδωσε και η Κοινωνία Μελών του Άρη θα ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη.

Εξηγήσεις από Ηλιάδη θέλει η ΚΜΑ

Ο Φορέας φέρεται έτοιμος να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα εκφράζει τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στις τάξεις του σχετικά με τη γραπτή δήλωση Κωνσταντινίδη και τη σχέση που έχει ο Ηλιάδης με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Οι γενικές συνελεύσεις του συλλόγου και της ΚΜΑ θα κρίνουν αρκετά πράγματα σχετικά με το μέλλον των δύο διοικήσεων και ενδέχεται να μεταβάλλουν τα δεδομένα ακόμα και δίχως την ύπαρξη επενδυτή.

Μεταγραφολογία στο προσκήνιο

Το υπάρχον έμψυχο δυναμικό των "κιτρίνων" δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από την αγωνιστική μετριότητα και δίχως νίκη ακόμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", η ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κρίνεται επιβεβλημένη.

Οι περιορισμοί στις μεταγραφές (μόνο Έλληνες και μόνο ένας παίκτης άνω των 24) φέρνουν στο "στόχαστρο" νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε συλλόγους του εξωτερικού, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα χρόνο συμμετοχής.

Ένας εξ αυτών είναι ο 20χρονος μέσος Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος το καλοκαίρι μεταγράφηκε στη Μπριζ, αλλά δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής και με την έλευση του Μισέλ Πρεντόμ στον πάγκο του βελγικού συλλόγου, μένει διαρκώς εκτός αποστολής.

Ένα άλλο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του 21χρονου αριστερού μεσοεπιθετικού Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει περισσότερες συμμετοχές με την Κάιζερσλαουτερν στη Zweiteliga, αλλά κι αυτός προορίζεται για δανεικός από τον σύλλογό του.

* Τη συντριβή με 5-0 στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ γνώρισε ο Άρης κ-17, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στο γήπεδο της Τριανδρίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK