Και τυπικά οι 4, την Παρασκευή κοντά στους φιλάθλους

Ο Άρης ολοκλήρωσε την απόκτηση των Σανκαρέ, Ουμπίδεζ, Γιακούποβιτς και Ακόστα και δίνει αύριο Παρασκευή την ευκαιρία στον κόσμο να τους γνωρίσει από κοντά.

Και τυπικά οι 4, την Παρασκευή κοντά στους φιλάθλους

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η κίτρινη ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της την απόκτησης των Καλίφα Σανκαρέ, Χαβιέρ Ουμπίδεζ Οράσιο, Έλντιν Γιακούποβιτς και Νοέ Ακόστα Ριβέρα. Ο πρώτος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια, ο δεύτερος επίσης για τρία χρόνια, ο τρίτος για δύο χρόνια και ο τελευταίος για ένα χρόνο. Ο Σανκαρέ θα αγωνίζεται στον ΑΡΗ με το νούμερο 19 στην πλάτη, ο Ουμπίδεζ πήρε το 33, ο Γιακούποβιτς θα έχει το 84 και ο Ακόστα θα αγωνίζεται με το 77.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα έχει ήδη αποστείλει στην ΕΠΟ αναμένοντας την έκδοση των δελτίων τους από την ΕΠΟ, ώστε να τεθούν στην διάθεση του κ. Τσιώλη για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αύριο Παρασκευή στις 14:30 στην αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των 4 νέων αποκτημάτων της ομάδας. Στις 16:00 έχει προγραμματιστεί η προπόνηση στο Κλ. Βικελίδης (κεκλεισμένων των θυρών) και στην συνέχεια στις 18:00 οι 4 νέοι παίκτες της ομάδας θα βρεθούν στο ARIS MEGASTORE προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας".

Στο μεταξύ, ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο και αποκλείστηκε από τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK