Λάρισα - Άρης 1-2

Νικηφόρο ήταν το τεστ του Άρη μέσα στη Λάρισα, επί της οποίας επικράτησε 2-1 με γκολ των Παπαζαχαρία και Σολτάνι. Οι «βυσσινί» που αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις, είχαν ισοφαρίσει πρόσκαιρα με τον Πλιάγκα.

Λάρισα - Άρης 1-2

Ο Άρης επίσης είχε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Τσέζαρεκ αντιμετώπισε ενοχλήσεις στη φτέρνα και αποκλείστηκε. Στο πρώτο δωδεκάλεπτο η ΑΕΛ είχε καλές ευκαιρίες, στο 4' όμως ο Βελλίδης απέκρουσε σουτ του Χατζή και οκτώ λεπτά αργότερα ο Νεμπεγλέρας σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια. Οι «κίτρινοι» απάντησαν με τον Νέτο στο 15', όταν μπήκε σφήνα στο αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων για να επιχειρήσει σουτ λίγο άουτ. Ο Καπετάνιος σούταρε απευθείας μετά από σέντρα του δραστήριου Νέτο (23') στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 37΄ο Χατζής προσπάθησε ανεπιτυχώς να αιφνιδιάσει τον Χατζή.

Το σκορ άνοιξε στο 41', όταν ο Καπετάνος σέντραρε σωστά για να έρθει στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαζαχαρίας και να κάνει το 0-1, σε μια γρήγορη και ωραία φάση.

Η ΑΕΛ ισοφάρισε στο 49', όταν ο Βενετίδης κέρδισε πεισματικά την μπάλα για να αξιοποιήσει τη σέντρα του ο Πλιάγκας με δυνατό δεξί σουτ που νίκησε τον Βελλίδη. Το 1-1 δεν διατηρήθηκε πολύ, καθώς δέκα λεπτά αργότερα (71'), ο Σολτάνι με προβολή έκανε το 1-2. Οι αρκετές αλλαγές στη συνέχεια επηρέασαν το ρυθμό και των δύο ομάδων, ο Άρης όμως, στο 71' είχε δοκάρι με τον Τόχα, έπειτα και πάλι από σέντρα του Νέτο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τα δοκάρια με τον Τσιμπάμπα τρία λεπτά αργότερα, μέχρι το τέλος ωστόσο, το 1-2 δεν άλλαξε.

Λάρισα (Κόουλμαν): Μιχαηλίδης (62' Σωτηρίου), Καλί, Ααράμπ, Βενετίδης (62' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Ιγκλέσιας (46' Τσιμπάμπα), Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79' Καρανίκας), Ζεκίνια.

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο (71' Γιαννιώτας), Παπαζαχαρίας (80' Κατίδης), Μίσελ, Σολτάνι (64' Κασναφέρης), Τόχα (75' Αγγελούδης), Καστίγιο (69' Αγτζίδης), Ντίκο, Καπετάνος (62' Παπαστεριανός), Λαζαρίδης, Πρίττας (62' Βράνιες).

News 24/7

24MEDIA NETWORK