Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

O Άρης έδειξε μία κατηγορία παραπάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό που διεξήχθηκε στο Ζέεφελντ και επικράτησε εύκολα με 4-1.

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, τόσο σε εμπνεύσεις όσο και σε φάσεις, ο Άρης ξεδίπλωσε ορισμένες αρετές του και έδειξε πως μπορεί και φέτος να αισιοδοξεί. Προηγήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου, όμως, στην επανάληψη κι από τη στιγμή που ο Τσιώλης έριξε στον αγώνα παίκτες - «κλειδιά» για την ομάδα του, μεταμορφώθηκε σε ένα κινητικό σύνολο, που έβρισκε με ευκολία την αντίπαλη εστία. Στα θετικά για τους Θεσσαλονικείς, η άμεση αντίδραση στην πρόσκαιρη μείωση του σκορ από τον ΠΑΣ, καθώς πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα τετράλεπτο, όπως και ο Σολτάνι που σκόραρε πάλι, αλλά και ο νεαρός Τοπούζης που υπέγραψε προ ημερών συμβόλαιο με την ομάδα και κόντρα στα Γιάννινα, σκόραρε και κέρδισε πέναλτι.

Από την άλλη, το σύνολο του Στεφάν Ντεμόλ έδειξε πως χρειάζεται δουλειά. Του έλειπε ο Μπακαγιόκο στην επίθεση, όμως η μπάλα έφτανε με δυσκολία στα αντίπαλα καρέ για να γίνει με κάποιον τρόπο απειλητικός, ακόμη και στο αρχικό μισάωρο στο οποίο κράτησε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή του. Στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκε με διαφορετική ενδεκάδα κι έγινε πιο ευάλωτος αμυντικά, συνολικά ωστόσο, δεν έδειξε ποιοτικές αρετές.

Τι κρατάμε: Την αποτελεσματικότητα του Άρη, Με τον Τσιώλη στον πάγκο πηγαίνει για το γκολ κι αυτή είναι μία βεβαιωμένη διαπίστωση. Τουλάχιστον, το θέαμα αρέσει στον φίλαθλο κόσμο.

Τι πετάμε: Την επιθετική ανυπαρξία του ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμη και το γκολ που πέτυχε ήρθε από πέναλτι που είδε μόνον ο Τίσερ.

Συμπέρασμα: Ο Άρης κράτησε πολλούς παίκτες από πέρυσι, άρα έχει συνοχή. Απέκτησε όμως και ποιοτικούς παίκτες (Σολτάνι) που μπορούν να τον βοηθήσουν για να είναι στην πράξη βελτιωμένος.

Ο ΠΑΣ προβλημάτισε, φαίνεται ωστόσο, πως προέρχεται από τη Φούτμπολ Λιγκ. Θα του πάρει λίγο καιρό για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της μεγαλύτερης κατηγορίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK