Παραλίμνι-Αρης 1-0

Άχρωμος και άοσμος ο Αρης ηττήθηκε 1-0 από το Παραλίμνι σε φιλικό προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Παραλίμνι-Αρης 1-0

Ενας Αρης... για να μην γουστάρεις. Καμία σχέση με τα προηγούμενα φιλικά και φυσιολογικά ήρθε η ήττα από το Παραλίμνι. Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη δεν είχε επιθετική διάθεση, οι παίκτες δεν έβγαλαν κινητικότητα, οι φάσεις στα αντίπαλα καρέ ήταν ελάχιστες και το γκολ του Ρούσσια στο 89ο λεπτό ήρθε να γράψει την ιστορία στο φιλικό του Ζέεφελντ.

Το καινούργιο που είδαμε ήταν ο Φατί στην κορυφή του ρόμβου, ο οποίος ήταν ο καλύτερος των κίτρινων και έδειξε πως όταν θα είναι έτοιμος και πάρει τα πάνω του θα βοηθήσει πολύ.

Βέβαια, αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην επίθεση ειδικά λόγω της απουσίας του Τσέζαρεκ. Το αν θα γίνει μεταγραφή επιθετικού, αυτό το ξέρουν ο Τσιώλης και η διοίκηση, αλλά αυτό που έβγαλε ο Αρης με το Παραλίμνι δεν ήταν αισιόδοξο.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο Σάκης Τσιώλης τόνισε: " Η ομάδα ήταν αργή, ιδιαίτερα στην επίθεση και για αυτό δημιουργήσαμε τόσες λίγες ευκαιρίες. Για αυτό είναι τα φιλικά παιχνίδια, για να βλέπουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".

Ερωτηθείς για το θέμα του επιθετικού και το ενδεχόμενο μεταγραφής, είπε: " Αυτό το θέμα αρχίζει και κουράζει. Μακάρι να γίνει κάτι και να έρθει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει και να είναι έτοιμος, αλλά το βλέπω δύσκολο. Πάμε ως έχουμε".

Δείτε το live της αναμέτρησης:

News 24/7

24MEDIA NETWORK