Με 21 παίκτες η αποστολή του Άρη

Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ολοκληρώθηκε και ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε για την αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

Με 21 παίκτες η αποστολή του Άρη

Ο 47χρονος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στα 6 μεταγραφικά αποκτήματα των "κιτρίνων", αφού η ΕΠΟ ούτε το Σάββατο (18/01) έδωσε το "πράσινο φως".

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μάριος Γκελής, ο οποίος αντικαθιστά τον αποχωρήσαντα Ντιν Μπουζάνη.

Η αποστολή του Άρη: Διούδη, Γκελή, Γκόλια, Τσουμάνη, Παπαδόπουλο, Μαργαρίτη, Κύργια, Γιαννίτση, Καραγκούνη, Οικονομόπουλο, Σουνά, Αγκάνθο, Τάτο, Αγγελούδη, Κοτσαρίδη, Σταυρόπουλο, Νταμαρλή, Μανιά, Ηρακλή, Ρένια, Καραγιάννη

* Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα του Αρη κ-20 επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στην Τριανδρία και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ των κιτρίνων πέτυχαν οι Ρότα (24’) και Λεμονής (62’).

Για τον Αρη αγωνίστηκαν οι: Μάντζαρης, Βόσδου (77’ Μπάμπης), Παπαφλωράτος,Μπιμπισίδης, Κοντοβάς, Φούσκας, Ρότα, Λεμονής, Ντούγκας, Κτιστόπουλος (87’ Χατζηβλάσιου), Βασιλούδης (68’ Μουτζίκος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK