Με Αγκάνθο ο Άρης

Το πρόβλημα στο γόνατο ανήκει στο παρελθόν κι ο Ντάβιντ Αγκάνθο υπολογίζεται κανονικά από τον Σούλη Παπαδόπουλο για την αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα (06/01, 19:30).

Με Αγκάνθο ο Άρης
INTIME SPORTS

Ο Ισπανός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το Σάββατο, έχοντας ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μία ημέρα νωρίτερα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και προπόνηση με μπάλα, ώστε οι παίκτες να αφομοιώσουν το συντομότερο δυνατό το νέο αγωνιστικό στιλ. Γι' αυτό, εξάλλου, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο του Άρη.

Ο 47χρονος προπονητής των "κιτρίνων", πάντως, δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο βασικό σχήμα, ούτε στο σύστημα. Το 4-4-2 κερδίζει πόντους από τη στιγμή εφόσον ο Αγκάνθο θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ οι απουσίες των τιμωρημένων Μιχάλη Κύργια και Ανδρέα Τάτου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πώς θα αναπληρωθούν.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (16:00) στο "Δασυγένειο" και μετά από την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK