Μπακασέτας: "Είμαι 100% δικαιωμένος για τον Άρη"

Ο Τάσος Μπακασέτας ξεκαθάρισε ότι αισθάνεται δικαιωμένος από την επιλογή του να πάει ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στον Άρη ενώ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το μέλλον του.

Μπακασέτας: "Είμαι 100% δικαιωμένος για τον Άρη"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον "Sentra FM 103.3":

Για την νίκη επί του Πανιωνίου: « Μας έφυγε μεγάλο βάρος, μας επηρέαζε μετά από κάποια φάση στον ψυχολογικό τομέα. Πήραμε αυτό που αξίζαμε, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όλη η ιστορία είναι το παιχνίδι με τη Βέροια την Κυριακή».

Για τον δανεισμό του από τον Αστέρα Τρίπολης στον Άρη: «Είναι δύσκολο και για τη ηλικία μου, χωρίς να έχω πολλές εμπειρίες από το ποδόσφαιρο. Τα παιχνίδι τα έχω ζήσει με το καλύτερο τρόπο, με έβαλε ο προπονητής γρήγορα στην ομάδα. Είναι πρωτόγνωρα, αλλά είμαι χαρούμενος με αυτές τις καταστάσεις που έχω ζήσει. Έζησα με τον καλύτερο τρόπο το κάθε παιχνίδι με την ομάδα.

Είχα την σιγουριά του Αστέρα, ήξερα ότι είναι ένα οργανωμένο σωματείο. αλλά είμαι 100% δικαιωμένος για την επιλογή που έκανα και δεν το έχω μετανιώσει».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Αυτό το παιχνίδι έχει σημαδέψει κάθε ποδοσφαιριστή και την ιστορία του Άρη. Μας στοίχησε στην ομάδα και στον κάθε παίκτη. Δεν το βάλαμε κάτω, πήραμε το μάθημα μας. Παίξαμε και στον Παναιτωλικό με μια αξιόλογη ομάδα, κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Το μάθημα που έπρεπε να πάρουμε είναι ότι το παιχνίδι λήγει στο 95΄ και όχι στο 83΄. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι».

Για το πώς βλέπουν το μέλλον στον Άρη: «Κοιτάμε βήμα βήμα, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ένα προς ένα. Αυτό είναι που μας έχει κρατήσει ζωντανούς και αποδίδουμε τόσο καλά»

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είμαστε οι περισσότεροι νεαροί είναι θετικό στοιχείο. Ο νέος παίκτης δίνει τα πάντα. Θέλει μέσα από τον Άρη να κάνει κάτι καλό. Έχουμε και έμπειρους, τον Αγκάνθο, τον Τάτο και τον Πουλίδο που μας καθοδηγούν. Τώρα ήρθε και ο Κρις. Έχουμε μια καλή ομοιογένεια και πάμε όλοι μαζί».

Για το μέλλον του ίδιου: «Η αλήθεια είναι δεν το έχω σκεφτεί, τέσσερα παιχνίδια δεν σημαίνουν κάτι. Η διάρκεια κάνει το ποδοσφαιριστή. Αν είχα κάνει τέσσερα άσχημα παιχνίδια, δεν θα ήμουν ο χειρότερος ποδοσφαιριστής. Μακάρι στο τέλος να πάνε όλα καλά. Αυτό με ενδιαφέρει. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι, τα δικαιώματα μου μέχρι το 2016 είναι στον Αστέρα».

Επίσης για τον Άρη πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι έτσι και βήμα βήμα όλα θα πάνε καλά. Τώρα έτσι όπως είναι η ομάδα αν ξεκινούσε από σήμερα το πρωτάθλημα θα τερματίζαμε μέσα στην 8η ή 10η θέση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK