Ντέρμπι της κρίσεως για Τσιώλη και παίκτες

Ο Σάκης Τσιώλης παίζει τη θέση του στον Άρη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό προσέχει για να... έχει. Κλειστά χαρτιά κρατά μέχρι στιγμής ο 53χρονος προπονητής. Εξίσου κρίσιμο το ντέρμπι για τους παίκτες των "κιτρίνων".

Ντέρμπι της κρίσεως για Τσιώλη και παίκτες

Ο γρίφος που καλείται να λύσει ο Τσιώλης αφορά τρεις θέσεις της ενδεκάδας. Πιο συγκεκριμένα, στην επίθεση, όπου ο Γιάκομπ έχει το προβάδισμα αφού ο αγώνας είναι εντός έδρας, ενώ και ο Φατί θα είναι πιο χρήσιμος στη μεσαία γραμμή. Το αριστερό άκρο της επίθεσης, όπου ο Ακόστα έχει δώσει εναλλακτική, αλλά ο Καστίγιο οφείλει να αποδείξει επιτέλους πως μπορεί να ηγηθεί αυτού του συνόλου. Από την άλλη, στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Παπαστεριανός έχει το προβάδισμα έναντι του Καζναφέρη, κυρίως λόγω καλύτερης γνώσης της θέσης.

Ο Τσιώλης δεν έκανε νύξη στους παίκτες του για το επικείμενο ντέρμπι, προφανώς για να αποφορτίσει το κλίμα. Η ομιλία του θα γίνει αύριο, στην τελευταία προπόνηση. Εκεί δεν αποκλείεται να βρεθεί και αντιπροσωπεία των οπαδών, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν ικανοποιηθεί από την απόδοσή των παικτών και στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον παραδοσιακό αντίπαλο δεν θα δεχτούν άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Αυτό κατέστησαν σαφές και μέσω της ιστοσελίδας τους, απ' όπου κάλεσαν τους ποδοσφαιριστές να δουν τον αγώνα μέσα από τα μάτια των οπαδών. Η ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν οι συνδεσμίτες του Αρη στο ντέρμπι θα είναι εντυπωσιακή, ενώ είναι δεδομένο πως άπαντες στις τάξεις των "κιτρίνων" αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο αγώνα ως την τελευταία προσπάθεια της ομάδας να μπει επιτέλους με αξιώσεις στο πρωτάθλημα.

Μία νίκη μπορεί να αντιστρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις των πρώτων αγώνων. Σε κάθε περίπτωση κρίνονται πολλά το βράδυ της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK