Πελεκάνος: "Σεζόν-πρόσκληση"

Ο Μιχάλης Πελεκάνος επέστρεψε στον Αρη και στις πρώτες δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για αυτήν την εξέλιξη. Μιλώντας στο arisbc.gr ο 34χρονος φόργουορντ τόνισε:

Πελεκάνος: "Σεζόν-πρόσκληση"
Πελεκάνος Άρης

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Πέρασα δύο καλά χρόνια στον Αρη και ελπίζω αυτά που έρχονται να είναι καλύτερα. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα επέστρεψε στην Ευρώπη γιατί της αξίζει να παίζει εκτός συνόρων, με την ιστορία που έχει, τη δυναμική που αναπτύσσει εκ νέου και τον υπέροχο κόσμο της».

Όσο για τη χρονιά που έρχεται; «Σίγουρα θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά. Θα είναι μία σεζόν πρόκληση αφού ο στόχος του Αρη θα είναι τριπλός, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup. Σαφώς χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Καταλήγοντας ο Πελεκάνος τόνισε ότι «μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας παίζει η παρουσία του κ. Λάσκαρη. Από την αρχή έδειξε ότι αγαπάει τον ΑΡΗ και θα προσπαθήσει, μαζί με τη διοίκηση της ομάδας, να τον επαναφέρει στην ελίτ, μέσω της οικονομικής εξυγίανσης που ήδη γίνεται. Το πρώτο βήμα έγινε με την επιστροφή στην Ευρώπη και όλοι μαζί, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καθιερωθεί ο Αρης στα επίπεδα που του αρμόζουν».

News 24/7

24MEDIA NETWORK