Πολλά τα προβλήματα για Άρη με Αστέρα

Αρκετές είναι οι απουσίες από την αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη (19/12, 19:30, NS1) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Πολλά τα προβλήματα για Άρη με Αστέρα

Μετά από την απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Νίκος Αγγελούδης, Ρούμπεν Πουλίδο, Νίκος Ψυχογιός, Άντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης, ο ανέτοιμος Γιάννης Παπαδόπουλος, ο εγχειρισμένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος και φυσικά οι... απόντες Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ίμπε.

Αντιθέτως, υπολογίζονται εκ νέου οι Ανδρέας Ηρακλής και Νίκος Τσουμάνης, που εξέτισαν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Τσουκάνης

Εκτός με Καλλονή ο Οικονομόπουλος

Στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλλονή στο ΟΑΚΑ (13/01, 19:30) θα εκτίσει την ποινή του ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο ματς με τους "ερυθρολεύκους".

"Καμπάνα" από ΕΕΑ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ στην ΠΑΕ Άρης, η οποία έχασε 3 προθεσμίες και δεν προσκόμισε εγγυητική επιστολή για το φετινό πρωτάθλημα (όπως με της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Εργοτέλης και Πανιώνιος).

Υπενθυμίζεται πως το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι, με πρόστιμο 100.000 ευρώ που είχε ανακληθεί τελικώς.

Κάλεσμα στον κόσμο

Η διοίκηση των "κιτρίνων" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να ενισχύσει οικονομικά και ψυχολογικά την ομάδα.

Η ανακοίνωση

"Αύριο, (Πέμπτη 19/12, 19:30), ο ΑΡΗΣ δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και σε μια περίοδο που η ομάδα μας βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες φάσεις της εκατονταετούς Ιστορίας της, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζητά από τον κόσμο για μια ακόμη φορά να γεμίσει τις κερκίδες και με την παρουσία του στο γήπεδο να στείλει και πάλι το δικό του μήνυμα ηθικής και οικονομικής στήριξης προς την ομάδα μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ".

"Ευχαριστώ" από την ΜΚΟ "ΑΡΣΙΣ"

Ευχαριστήρια ανακοίνωση απέστειλε η μη κυβερνητική οργάνωση "ΑΡΣΙΣ" για τη συμμετοχή της ομάδας στην προσπάθεια της Δικτύωσης, που έγινε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση

"Το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας της Μ.Κ.Ο. ΑΡΣΙΣ και ο δήμος Παύλου Μελά με επιστολή που απέστειλαν στην ΠΑΕ Άρης ευχαριστούν για την συμμετοχή της ομάδας μας στην προσπάθεια της Δικτύωσης. ‘Με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός στις 15/12/2013 οι φίλαθλοι της ομάδας συγκέντρωσαν τρόφιμα για τις Κοινωνικές Δομές στο δήμο Παύλου Μελά. Από μεριάς μας δεσμευόμαστε για την καλύτερη διάθεση και διαχείρισή τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK