Σ. Παπαδόπουλος: "Είπα στον Σκόρδα ότι εγώ δεν έχω μάθει έτσι..."

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι ο Λάμπρος Σκόρδας είπε στους παίκτες να πέσουν κάτω για να μην συνεχιστεί το ματς με τον Πλατανιά, ωστόσο εκείνος είχε αντίθετη άποψη.

Σ. Παπαδόπουλος: "Είπα στον Σκόρδα ότι εγώ δεν έχω μάθει έτσι..."

"Όντως μας είπε να πέσουν οι παίκτες κάτω, για να μην συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως, εγώ του είπα πως δεν έχω μάθει έτσι και πως στο γήπεδο πρέπει να παλεύουμε με όποιες συνθήκες διεξάγεται ένα παιχνίδι", είπε σχετικά ο τεχνικός του Άρη.

Για το ματς είπε: "Σήμερα όλοι είδατε το πώς κρίθηκε το αποτέλεσμα. Μπορεί να ήμουν μακριά από τη φάση, αλλά ακόμη και από εκεί που ήμουν είδα ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Ρωτήσαμε πολλές φορές τον Διούδη και ο παίκτης μας είπε με κάθε ειλικρίνεια πως η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή 100%.

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή η συμπεριφορά των παικτών του Πλατανιά που ενώ ο βοηθός έδειξε σέντρα αυτοί δεν πίστεψαν ότι μπορεί να υποδείχθηκε γκολ και συνέχιζαν τη φάση όλοι τους. Απόρησαν και αυτοί με την απόφαση. Πρώτη φορά τόσα χρόνια στην καριέρα μου βλέπω κάτι ανάλογο στο ποδόσφαιρο.

Άντε εμένα που μπορεί να είμαι μικρός ή μεγάλος προπονητής, καλός ή κακός δεν με σέβονται 1 εκατομμύριο κόσμο που γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας του δεν τον σέβονται καθόλου; Και δεν μιλάω μόνο για σήμερα. Είδατε τι έγινε την προηγούμενη αγωνιστική με τη Βέροια, τι έγινε με τα Γιάννινα, με την Καλλονή.

Ακόμη και για τις δύο αποβολές πιστεύω τους παίκτες μου οι οποίοι μου είπαν κάτι και οι δύο δεν χτύπησαν τον βοηθό.

Τώρα έχω καταλάβει το πόσο μεγάλο επίτευγμα ήταν το περσινό. Αν δεν γινόταν αυτή η φάση να είστε σίγουροι πως θα κερδίζαμε και θα σωνόμασταν σήμερα. Ακόμη και τώρα μπορεί να σωθεί η ομάδα. Απομένουν οχτώ παιχνίδια και όλα γίνονται. Θ παλέψουμε με ότι δυνάμεις μας έχουν απομείνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK