Στη Βιέννη για Λιντζ, φιλικό με Λάτσιο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του Ρόλαντ Λιντζ για τον Άρη, καθώς άνθρωπος των «κιτρίνων» μεταβαίνει τη Δευτέρα στη Βιέννη.

Στη Βιέννη για Λιντζ, φιλικό με Λάτσιο

Η προσπάθεια που θα κάνει είναι να μειώσει τις απαιτήσεις τόσο της Αούστρια, όσο και του επιθετικού της, ο οποίος ζήτησε πολλά περισσότερα από όσα προσφέρει ο Άρης. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει δεδομένη θέληση του παίκτη για να έρθει στη Θεσσαλονίκη, κι αυτήν ακριβώς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις 13 Αυγούστου κόντρα στον Σισέ

Σε συμφωνία για φιλικό αγώνα με τη Λάτσιο έφτασε η διοίκηση της ΠΑΕ, για το διάστημα στο οποίο ο Άρης θα κάνει φιλικούς αγώνες στην Ιταλία. Ασφαλώς, αυτό θα είναι ένα από τα πιο δυνατά τεστ πριν από τις επίσημες διοργανώσεις, στοιχείο που ανταποκρίνεται σε όσα θέλει ο Τσιώλης, ο οποίος χτίζει σταδιακά την ομάδα, κι άρα, θέλει να αυξάνονται τμηματικά οι βαθμοί δυσκολίας των αγώνων προετοιμασίας.

Μίσελ: "Έχουμε πεισμώσει"

Ο Βραζιλιλάνιος Μίσελ Γκαμπρίνι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Καρπενήσι και παραδέχτηκε πως η περυσινή χρονιά δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Αναλυτικά ανέφερε:

« Θεωρώ ότι βάζουμε τα εχέγγυα για μία πετυχημένη χρονιά. Ήδη ο προπονητής μάς γνωρίζει από τη θητεία του στα τελευταία παιχνίδια της περσινής χρονιάς και θεωρούμε ότι η ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει δυνατά, ώστε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Ήδη παίξαμε το πρώτο φιλικό στο οποίο, βέβαια, υπήρξαν αρκετά λάθη από άποψη τεχνικής και τακτικής, αφού τα πόδια μας είναι βαριά.

Υπάρχει, όμως, αρκετός χρόνος, ώστε να διορθωθούν αρκετά πράγματα και να χτίσουμε ένα συμπαγές σύνολο που την νέα χρονιά θα πρωταγωνιστήσει. Έχει παραμείνει ο κορμός σε σχέση με πέρυσι και έχουν έρθει λίγοι ποδοσφαιριστές.

Όλοι πεισμώσαμε και θέλουμε να ξαναζήσουμε τις ευρωπαϊκές στιγμές δείχνοντας τον καλύτερο εαυτό μας ενώ θέλουμε να προχωρήσουμε πολύ περισσότερο στο κύπελλο που κάθε χρόνο αποτελεί στόχο για εμάς».

Σχετικά με την παρουσία του ίδιου μέσα στην ομάδα και πώς βλέπει το μέλλον του σε αυτήν, τόνισε:

« Προσωπικά θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν κατάφερνα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου, καθώς νιώθω πολύ καλά. Ελπίζω να πάω καλά και να πείσω την διοίκηση και τον προπονητή οι οποίοι θα το κρίνουν. Η πρώτη μου σκέψη είναι ο Άρης και ελπίζω να τους πείσω. Ο κόσμος του Άρη είναι ιδιαίτερος. Εγώ είμαι έναν χρόνο στην ομάδα και ξέρω ότι όπου και αν παίζουμε, θα είναι εκεί και αυτό μας δίνει χαρά, ώθηση και βοήθεια. Το είδαμε και στο πρώτο φιλικό, που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να μας συμπαρασταθούν. Κάθε φορά που βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο θέλουμε να δώσουμε ό, τι καλύτερο και να είμαστε μία γροθιά με τον κόσμο, γιατί το αξίζει».

News 24/7

24MEDIA NETWORK