Στην Ουκρανία ο Βαγγέλι, έρχεται παίκτης - έκπληξη

Ο Κρίστι Βαγγέλι είναι από σήμερα παίκτης της ουκρανικής Τσερνομόρετς κι αυτή η μετακίνηση διαφοροποιεί τα πλάνα του Άρη και του Σάκη Τσιώλη.

Στην Ουκρανία ο Βαγγέλι, έρχεται παίκτης - έκπληξη

Ο Αλβανός ακραίος που μεγάλωσε στον Άρη δέχτηκε πρόταση για τριετή συνεργασία με τους Ουκρανούς αντί 1,1 εκατομμυρίων ευρώ, κι ασφαλώς δεν ήταν εύκολο να αρνηθεί. Από αυτή την εξέλιξη, η ΠΑΕ Άρης θα βάλει άμεσα στα ταμεία της 300.000 ευρώ, ενώ και με το ίδιο ποσό που εξοικονομείται από την αποχώρησή του, το ταμείο βγαίνει κερδισμένο κατά 600.000.

Πλέον, την δεξιά άκρη της άμυνας θα καλύπτει ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος επιστρέφει στη φυσική του θέση κι όλη τη γραμμή, ενώ μπροστά στην ίδια πλευρά υπολογίζεται πως θα αγωνίζεται ο Χαβιέ Ούμπιντες, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά και περιμένει να οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου για να μείνει ελεύθερος.

Παράλληλα, ο Άρης κινείται και για την απόκτηση ενός παίκτη – έκπληξη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ. Η αλήθεια είναι πως αν όλα κυλήσουν κατ' ευχήν, έστω και την τελευταία στιγμή, η εικόνα της ομάδας θα μπορέσει να βελτιωθεί και να φτάσει κοντά σ' αυτό που έχει κατά νου ο Τσιώλης. Άλλωστε, όλες οι προσπάθειες και παρά τα πενιχρά οικονομικά μέσα, γι' αυτό ακριβώς γίνονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK