Στηρίζει Ηλιάδη κι "αδειάζει" Κωνσταντινίδη ο Αθανασιάδης

Ο υποψήφιος επενδυτής του Άρη, Γιάννης Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε ότι ο συνδετικός κρίκος του με την ομάδα ήταν ο Θανάσης Αθανασιάδης, ωστόσο το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ στάθηκε στο πλευρό του πρώην προέδρου του συλλόγου, Δημήτρη Ηλιάδη, κι επιτέθηκε εναντίον του Δραμινού επιχειρηματία.

Στηρίζει Ηλιάδη κι "αδειάζει" Κωνσταντινίδη ο Αθανασιάδης

"Ο κ. Ηλιάδης προστάτευσε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της ΠΑΕ Άρης στις συζητήσεις του με τον κ. Κωνσταντινίδη, τον οποίο εγώ 'προξένευσα' στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Σε όλες τις συζητήσεις, στις οποίες παρευρέθηκα, ο κ. Ηλιάδης προσπαθούσε να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας και ουδέποτε έβαλε θέμα είσπραξης χρημάτων για τη συμμετοχή του κ. Κωνσταντινίδη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Επειδή γνωρίζω επί δεκαετίες τον κ. Ηλιάδη διαψεύδω κατηγορηματικά ότι πέρασε, έστω από το μυαλό του, παρόμοια σκέψη", δήλωσε σχετικά με την καταγγελία Κωνσταντινίδη ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης του ζήτησε 500.000 ευρώ.

"Ο κ. Ηλιάδης είναι άτομο με εξαίρετο ήθος, το οποίο μου το έχει επιδείξει τόσο κατά την επαγγελματική μας συνεργασία στο παρελθόν όσο και κατά τη συνεργασία μας στην ΠΑΕ Άρης. Το αναληθές της καταγγελίας εκτιμώ ότι επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι μέχρι την τηλεοπτική παρουσία του κ. Κωνσταντινίδη ουδέποτε μου ανέφερε το περιστατικό παρά την πολύχρονη φιλία μας και την άμεση εμπλοκή μου στο θέμα της αγοράς των μετοχών".

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena", μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης θα κινηθεί νομικά κατά του Γιάννη Κωνσταντινίδη: "Είναι μεγάλη αδικία και μεγάλο λάθος για τον Δημήτρη τον Ηλιάδη. Δεν ζήτησε ποτέ λεφτά. Τον γνωρίζω 30 χρόνια, έχουμε κάνει εμπορικές πράξεις ατελείωτες και δεν εκτέθηκε ποτέ απέναντι μου. Ο Ηλιάδης θα ακολουθήσει την νόμιμη οδό και θα του κάνει μήνυση και αγωγή. Βρίσκεται σε μια κατάσταση ο Ηλιάδης που δεν του αναλογεί. Όπως αγωνίστηκα εγώ 7 μήνες, έτσι αγωνίστηκε και αυτός".

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο Κωνσταντινίδης ζήτησε δανεικά από τον Ηλιάδη: "Ναι, έτσι ξέρω. Από εδώ και πέρα ρωτήστε τους ίδιους. Εγώ το μόνο που έκανα είναι να τον φέρω σε επαφή με τον Δημήτρη Ηλιάδη".

Σημείωσε, πάντως, ότι "νομίζω πως ο Κωνσταντινίδης ήθελε πράγματι να πάρει τον Άρη. Έτσι δήλωσε, αυτές φαινόταν ότι ήταν οι προθέσεις του".

Παραιτήθηκε κι ο Αθανασιάδης

Λίγο αργότερα, ο Θανάσης Αθανασιάδης υπέβαλε και γραπτώς την παραίτησή του, έχοντας ήδη παραιτηθεί προφορικά ενώπιον του προέδρου της ΚΜΑ, Παναγιώτη Στεφανίδη.

Η ανακοίνωση

"Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλε σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική του παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- το μέλος Αθανάσιος Ε. Αθανασιάδης".

Διαχωρίζουν τη θέση τους οι τρεις

Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Άρης ως εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης, Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης, καθώς και τα μέλη Σταύρος Ζαχαρέλης και Γιώργος Παπαδόπουλος, κράτησαν αποστάσεις από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, μετά από το θέμα που προέκυψε από τις καταγγελίες Κωνσταντινίδου.

Η επιστολή παραίτησης

"Γνωρίζετε όσο κανένας άλλος τις προσπάθειες που καταβάλλαμε οι κάτωθι υπογεγραμμένοι από την ημέρα που αναλάβαμε την διοίκηση του Άρη υπό την προεδρεία του Δημήτρη Ηλιάδη, με απόλυτο σκοπό την οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική αναγέννηση του ιστορικού συλλόγου μας.

Οι προσπάθειες που έγιναν για την ένταξη στο άρθρο 99 δεν είχαν πρωτοδίκως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αγωνιστική πορεία της ομάδας μας δεν έχει την θέση που της αρμόζει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και των νέων προπονητών μας.

Η αγωνία του κόσμου είναι τεράστια και έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στην έλευση επενδυτή, τον οποίο εδώ και πολλούς μήνες περιμέναμε και περιμένουμε όλοι μας.

Δηλώνουμε προς τον κόσμο του Άρη ότι εκπλαγήκαμε όλοι μας από τη 'βόμβα' που ακούσαμε στην εκπομπή "Η Δίκη της Δευτέρας" από τον κ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη ως επενδυτή, για συναντήσεις, συνομιλίες και συμφωνίες που έγιναν πότε μαζί με την συμμετοχή του Αθανάσιου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Ηλιάδη και άλλων προσώπων και πότε ξεχωριστά με τον καθένα. Μάλιστα, είπε ευθαρσώς ο κ. Κωνσταντινίδης ότι ο κ. Ηλιάδης του ζήτησε το ποσό των 500.000 ευρώ για την έλευση του στον Άρη, κάτι για το οποίο γνώριζε και τρίτος άνθρωπος και όχι, όπως δήλωσε, ο κ. Αθανάσιος Αθανασιάδης.

Δηλώνουμε ότι εμείς ποτέ δεν συμμετείχαμε σε καμία συνάντηση με τον κ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη με αντικείμενο συζήτησης το ενδιαφέρον του για τον Άρη, ούτε γνωρίζαμε γι' αυτό που κατήγγειλε ο κ. Κωνσταντινίδης και το θεωρούμε δε μεγάλη ντροπή εάν είναι αλήθεια και διαχωρίζουμε την θέση μας αυτή την στιγμή, υποβάλλοντας την παραίτησή μας από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης.

Ήρθαμε να βοηθήσουμε τον Άρη μας και άξιζε κάθε λεπτό που ανιδιοτελώς προσφέραμε μέχρι σήμερα με όλες μας τις δυνάμεις για όλο αυτό το διάστημα και πιστεύουμε ότι για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας αξίζει κάθε έντιμη και καθαρή προσπάθεια από κάθε Αρειανό.

Κύριε πρόεδρε, ευχαριστούμε εσάς, τους συνεργάτες σας και το προσωπικό της ΠΑΕ Άρης για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια για την ομάδα μας, παραμένοντας στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Ζαχαρέλης Σταύρος, Παπαδόπουλος Γεώργιος".

Η συγγνώμη του Γκουρλάκη

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μέλος του ΔΣ του συλλόγου, Πολυδεύκης Γκουρλάκης, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και ανέλαβε τις ευθύνες που του αντιστοιχούν, μέσω επιστολής παραίτησης.

Η επιστολή Γκουρλάκη

"Ευχαριστώ τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αυτούς τους μήνες που είμαι στη διοίκηση. Ανιδιοτελώς και μόνο ασχολήθηκα με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την αγάπη μου προς την ομάδα που γαλουχήθηκα από μικρό παιδί.

Παίρνω το βάρος των ευθυνών που μου αναλογούν και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του ΑΡΗ μας.

Υποβάλλω την παραίτησή μου και εύχομαι από την καρδιά μου ότι καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα.

Με τιμή

Πολυδεύκης Γκουρλάκης".

Διαβάστε ακόμη

Παραιτήθηκε επίσημα ο Ηλιάδης

Στεφανίδης: "Βασικό το άρθρο 99"

Ουντότζι: "Έχω φύγει από τον Άρη"

Κωνσταντινίδης: "Ενδιαφέρομαι για τον Άρη του άρθρου 99 και της Γ' Εθνικής"

"Ο Άρης ένα βήμα πριν από τη διάλυση. Αποστολή εξετελέσθη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK