Στόματα ερμητικά κλειστά στον Αρη για το επενδυτικό ενδιαφέρον

Πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Αρης, το οποίο φαίνεται σοβαρό από τις ρήτρες εμπιστευτικότητας που έχουν μπει. Σε εξέλιξη οι συζητήσεις.

Στόματα ερμητικά κλειστά στον Αρη για το επενδυτικό ενδιαφέρον

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έχει παρουσιαστεί ένα σημαντικό θέμα όσον αφορά την ΠΑΕ Αρης. Ενα σοβαρό, επενδυτικό θέμα, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και κρίσιμο από τη στιγμή που υπάρχουν ρήτρες εμπιστευτικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, το οποίο μπορεί και να μεταφραστεί σε χορηγικό ενδιαφέρον, ωστόσο ουδείς αφήνει να βγει τίποτα προς τα έξω, κάτι λογικό, αφού δεν θέλουν να υπάρξει ενθουσιασμός και παραπληροφόρηση για ένα πράγμα που είναι στα σπάργανα.

Μέσα στον Αρη θεωρείται δεδομένο πως γνωρίζουν το όνομα της εταιρίας ή των εταιριών που θέλουν να μπουν στην ομάδα, αλλά υπάρχουν κανόνες εχεμύθειας και συγκεκριμένα ρήτρες εμπιστευτικότητας, τα οποία από μόνα τους δείχνουν ότι υπάρχει κάτι σοβαρό.

Ο Θανάσης Αθανασιάδης αναμένεται να ταξιδεύσει σύντομα στο εξωτερικό για να συνεχίσει τις συζητήσεις και τις επαφές και στη συνέχεια να ενημερώσει την Λέσχη. Ο πρόεδρος του Αρη έχει πάρει πάνω του την υπόθεση και με πάσα σοβαρότητα χειρίζεται τις εξελίξεις θέλοντας να αποφύγει τις φήμες και έχοντας στο νου να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για τους "κίτρινους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK