Συμφωνία Άρη για Βλάχο, Μπουγαΐδη

Τη φανέλα του Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν θα φορούν εκτός απροόπτου οι Βαλεντίνος Βλάχος και Μαυρουδής Μπουγαΐδης, οι οποίοι θα αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού.

Συμφωνία Άρη για Βλάχο, Μπουγαΐδη
INTIME SPORTS

Οι δύο πρώην συμπαίκτες στην ΑΕΚ αναμένεται να συνεργαστούν ξανά, όπως προέκυψε μετά από τη συνάντηση του μάνατζέρ τους, Θεόφιλου Καρασαββίδη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα.

Μοναδικό εμπόδιο για την ανακοίνωση της διπλής μετακίνησης αποτελούν οι εγγυήσεις που ζητούν οι παίκτες για τις απολαβές τους μέχρι το καλοκαίρι. Όταν βρεθεί η φόρμουλα (ίσως και μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου που έχει χρησιμοποιηθεί για πολλές τέτοιες περιπτώσεις), τότε θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

Σημειώνεται ότι οι δύο αμυντικοί δεν υπολογίζονται από την Μπριζ και τη Γρανάδα στην οποία ανήκουν και δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος. Εάν οι δανεισμοί ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται ο Σούλης Παπαδόπουλος να τους χρησιμοποιήσει και στο επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Προσπάθειες για Παπαστεριανό, Ουντότζι

Η περίπτωση του Μανώλη Παπαστεριανού δεν είναι και τόσο εύκολη όσο έδειχνε στην αρχή. Ο 26χρονος μέσος έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά η Κονκόρντια στην οποία ανήκει αυτήν τη σεζόν δεν του επιτρέπει να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ο ρουμάνικος σύλλογος πιθανότατα να ζητήσει χρηματικά ανταλλάγματα, που ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει, οπότε η μεταγραφή επαφίεται στην ικανότητα του παίκτη να διαπραγματευτεί την ελευθέρας του.

Προσπάθεια κάνουν στον Άρη και με την περίπτωση του Σαλόζε Ουντότζι. Ο φετινός αρχισκόρερ των "κιτρίνων" έχει αποχωρήσει εδώ και εβδομάδες λόγω των οφειλών (περίπου 55.000 ευρώ) του συλλόγου, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν θα επιστρέψει, ωστόσο η νέα διοίκηση δεν έχει παρατήσει την περίπτωσή του.

Προς το παρόν του δίνονται προφορικές εγγυήσεις ότι θα λάβει τα δεδουλευμένα του και ότι προβλέπεται μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά ο παίκτης δεν θα επιστρέψει δίχως έγγραφες εγγυήσεις.

Οι περιπτώσεις Βλαχοδήμου, Κοκκίνη

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί ακόμα έναν μεταγραφικό στόχο του Άρη για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, δεν έχει πάρει ευκαιρίες στην Άουγκσμπουργκ όπου έχει παραχωρηθεί δανεικός, με συνέπεια να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Οι "κίτρινοι" έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση δανεισμού στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, αλλά τον παίκτη διεκδικούν πολλές ομάδες, με το προβάδισμα να ανήκει στον Πλατανιά. Η υπόθεση αναμένεται να βρει κατάληξη σε μερικές ημέρες.

Αντιθέτως, πιο σύντομα θα διευκρινιστεί το μέλλον του Γιώργου Κοκκίνη. Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη για συμβόλαιο 1,5 χρόνου και πολύ σύντομα θα προσθέσει και τους "κίτρινους" στο βιογραφικό του μετά από το Αιγάλεω, τον Ηλυσιακό, τον Εθνικό και την Παναχαϊκή, από την οποία έμεινε ελεύθερος στις 11 Δεκεμβρίου.

Στην πόρτα εξόδου ο... πληρωμένος Μπουζάνης

Η άφιξη του Στέφανου Γουναρίδη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αφήνει εκτός ομάδας τον Ελληνοαυστραλό Ντιν Μπουζάνη. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει εκφράσει ήδη τα παράπονά του για τον παραγκωνισμό του (έχει αγωνιστεί σε ένα ματς πρωταθλήματος κι ένα κυπέλλου), καθώς και για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και πλέον ως 4ος τερματοφύλακας, αναμένεται να είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Ο ομογενής ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Άρη για την περίπτωσή του, διαμηνύοντας ότι δεν θα λύσει το συμβόλαιό του εάν δεν εξοφληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις του ατζέντη του με ομάδες από την Αγγλία (όπου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν) και τη Σκανδιναβία, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν τη λύση στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

Χωρίς τους τρεις η προπόνηση του Άρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK