Το προφίλ του επενδυτή του Άρη, Γιάννη Κωνσταντινίδη

Το όνομα Γιάννης Κωνσταντινίδης προκάλεσε αντιδράσεις απορίας όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε εμμέσως ότι αυτός είναι ο επενδυτής που πρόκειται να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Το προφίλ του επενδυτή του Άρη, Γιάννη Κωνσταντινίδη
INTIME SPORTS

Οι μηχανές αναζήτησης προσφέρουν περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με το επιχειρηματικό υπόβαθρο του συγκεκριμένου προσώπου, που κατάγεται από την Δράμα, έχει έδρα στο Λονδίνο, αλλά δραστηριοποιείται και σε Κύπρο, Αφρική και Ελβετία.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα "Goal News", ο Γιάννης Κωνσταντινίδης δραστηριοποιείται στον τομέα του υβριδικού αυτοκινήτου, συνεργάζεται με τη γαλλική εταιρία "MDI" και πρόσφατα αγόρασε μεγάλη έκταση στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να κατασκευάσει εργοστάσιο που θα παράγει αυτοκίνητα υδρογόνου.

Το ίδιο έντυπο αναφέρει ότι πριν από λίγο χρονικό διάστημα έγινε ιδιοκτήτης εβδομαδιαίας εφημερίδας και ενδιαφέρεται και για την εξαγορά ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Η αθλητική εφημερίδα "Sportday" επισημαίνει ότι ο υποψήφιος επενδυτής του Άρη φέρεται να βρίσκεται πίσω από ένα fund 500.000.000 ευρώ, ενώ το ρεπορτάζ της αναφέρει ότι διαθέτει εταιρία real estate που ασχολείται με πωλήσεις κι ενοικιάσεις κατοικιιών στα νότια προάστια της Αττικής.

Ο Δραμινός παράγοντας, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, επιχείρησε το καλοκαίρι του 2013 να αγοράσει τη Δόξα Δράμας, αλλά η "Sportday" τονίζει ότι από το περιβάλλον των "μαυραετών" δεν επιβεβαιώνεται καμία σχετική συζήτηση.

Στη Θύρα 2 με τον Πανθρακικό

Το πρόσωπό του είναι άγνωστο στους φίλους του Άρη, αν και δεκάδες εξ αυτών τον είδαν από κοντά την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με τη "Sportday", ο Γιάννης Κωνσταντινίδης βρέθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των "κιτρίνων" με τον Πανθρακικό.

Για να μην κινήσει υποψίες η παρουσία του σε κάποια σουίτα ή εξέδρα επισήμων δίπλα σε διοικητικά στελέχη, επιλέχθηκε η λύση της Θύρας 2 από την οποία είδε τον Άρη να μένει στην ισοπαλία 2-2 με την ομάδα της Κομοτηνής.

Παρ' όλα αυτά έχει φέρει και γούρι φέτος στην ομάδα, αφού ήταν "παρών" και στις δύο εκτός έδρας νίκες με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και Βέροια στη μακεδονική πόλη.

Διαβάστε ακόμη

Καταβλήθηκαν τα χρήματα για το πόρισμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK