Μπάγεβιτς: "Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με πάθος..."

Οι δηλώσεις από την Τούμπα

Οι δηλώσεις από την Τούμπα:

Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με πάθος. Περίμενα, όμως και από τη δική μας πλευρά να έχουμε θέληση και να αντιδράσουμε έτσι όπως έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και δύο προβλήματα, το πρώτο είχε να κάνει με τον Νάτσο Γκαρσία που λόγω τραβήγματος δεν μπορούσε να αγωνιστεί και το δεύτερο παρουσιάστηκε στα πρώτα λεπτά με τον τραυματισμό του Καράμπελα. Οπως καταλαβαίνετε τα πράγματα δυσκολεύουν όταν υπάρχουν και δύο απουσίες".

"Δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα και ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν στην ευκαιρία του Αμορόζο σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Μίλησα με τον Αμορόζο, ενώ στις τελευταίες 3-4 προπονήσεις μου έδειξε ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και για τον ίδιο, αλλά σε μια ήττα φταίμε όλοι μας".

Βλάνταν Ιβιτς: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και ανεξαρτήτως του ότι είχαμε καλύτερη απόδοση στο τελευταίο 30λεπτο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι. Οταν το σκορ ήταν 0-0 είχαμε μια σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρουμε πρώτοι".