Θριαμβευτική εκλογή Αθανασιάδη στην προεδρία του Άρη

Τέλος εποχής για τον Λάμπρο Σκόρδα στην προεδρία του Άρη, έπειτα από το ολοκλήρωση της ψηφοφορίας της Λέσχης των Φίλων του συλλόγου, αφού η παράταξη του Θανάση Αθανασιάδη πέτυχε συντριπτική νίκη και αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.

Ο μέχρι πρότινος διοικητικός ηγέτης των «κιτρίνων» δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο ρεύμα που είχε δημιουργήσει η παράταξη «Άρης Προοπτική», η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει το 75,5% των ψήφων (1896), έναντι μόλις του 25,5 (614) της παράταξης του Λάμπρου Σκόρδα. Στην εκλογική διαδικασία της Λέσχης Φίλων Άρη συμμετείχαν 2564 μέλη, τα οποία αποτελούν το 82,2% του σώματος. Στα ψηφοδέλτια βρέθηκαν επίσης 44 λευκά και 9 άκυρα.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδωσε τέλος στην παρουσία του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρικά της ΠΑΕ Άρης, έπειτα από 5,5 χρόνια. Ο Θανάσης Αθανασιάδης παίρνει τα ηνία έχοντας ήδη δώσει μεγάλες υποσχέσεις στους φίλους της ομάδας, αφού κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ανακοίνωσε πως υπάρχει συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ξεχώρισε το όνομα του Πολωνού, Έμπι Σμολάρεκ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ είπε: "Καταρχήν, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε μαζικά, αυτή η στήριξη μας γεμίζει ευθύνες. Είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να πραγματώσουμε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του λαού. Πρέπει να ρυθμίσουμε όλα τα τρέχοντα ζητήματα, να λύσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου",ενώ για το θέμα της συμφωνίας με πλειάδα παικτών τόνισε: "Επί του αγωνιστικού τομέα θα πρέπει να μιλήσει ο κ. Κόντης. Υπάρχει εκ μέρους των παικτών μια προσυμφωνία και πλέον μένει να μιλήσουμε με τον προπονητή για να δούμε ποιοι εξ' αυτών θα ενταχθούν στο σύνολο, βάσει ασφαλώς και των οικονομικών δεδομένων της ομάδας".

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Σκόρδας και η παράταξη του εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τη νέα διοίκηση στην οποία έλεγαν: "Κατ’ αρχή θα θέλαμε να συγχαρούμε αλλά και να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ για την μαζική τους παρουσία στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο ΑΡΗΣ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα ,που έχει το προνόμιο οι οπαδοί της να αναλαμβάνουν την ευθύνη να επιλέγουν την διοίκηση της και να αποφασίζουν για το μέλλον της.

Αυτήν την ευθύνη λοιπόν ανέλαβαν και σήμερα και από αύριο αλλάζει η διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ευχόμαστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο να εκπληρώσει τα όνειρα όλων μας και να οδηγήσει τον ΑΡΗ μας στην κορυφή".

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ψηφοφορία συμμετείχαν πολλοί επιφανείς Αρειανοί, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ταε Κβον Ντο, Αλέξανδρος Νικολαίδης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στη κολύμβηση, Αρης Γρηγοριάδης.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας υπήρξαν πανηγυρισμοί από φίλους της ομάδας που ευελπιστούν ότι με τον Αθανασιάδη στην ηγεσία ο Άρης θα μπει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Super 3: "Ξημερώνει μία νέα ημέρα για τον Άρη"

Λίγο μετά το τέλος της ψηφοφορίας που ανέδειξε το Θανάση Αθανασιάδη νέο διοικητικό ηγέτη του Άρη ο Super 3 εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έλεγε:

"O Λάμπρος τελείωσε...

Το αποτέλεσμα των εκλογών των μελών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είναι συντριπτικά υπέρ της παράταξης «Ενιαίος ΑΡΗΣ - Προοπτική», που αποτελείται από τους κ.κ. Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Σαρρή, Τζαμπάζη, Μπεκιάρη, Βαλογιώργη και Ζαμπέτα.

Η διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης με τη συμμετοχή σχεδόν 2.500 ψηφοφόρων, έβγαλε νικητές αυτούς που μίλησαν για συλλογική δράση και ενιαίο Σύλλογο. Αυτούς που αναφέρθηκαν στο όραμα ενός ΑΡΗ, που δεν θα κλείνει τις πόρτες σε όποιον πραγματικά θέλει να βοηθήσει, σε έναν ΑΡΗ όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται με σεβασμό και όχι με απαξίωση.

Το αποτέλεσμα οδηγεί τον Λάμπρο Σκόρδα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως έναν άνθρωπο που μεταλλάχθηκε με το πέρασμα των χρόνων και έφτασε πολύ κοντά από το να οδηγήσει τον ΑΡΗ σε απίστευτα επικίνδυνα μονοπάτια, κάτι το οποίο να είναι σίγουροι όλοι ότι θα αναλυθεί στην πορεία, για να καταλάβει όλος ο κόσμος - και κυρίως όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία - ποιος ήταν ο ρόλος του στην ομάδα όλο το τελευταίο διάστημα της φετινής περιόδου, ίσως και νωρίτερα.

Ο Λάμπρος Σκόρδας τελείωσε παραγοντικά από τον ΑΡΗ και δεν έχει θέση σε κανένα πόστο. Γιατί στον αγαπημένο μας Σύλλογο, σε αυτόν για τον οποίο χιλιάδες άνθρωποι κλαίνε και γελούν, χαίρονται και πικραίνονται, αλλά κρατούν πάντα ψηλά το κεφάλι και την περηφάνια τους αναλλοίωτη, παρόμοιες πρακτικές και νοοτροπίες πρέπει άμεσα να απομακρύνονται, μαζί με αυτούς που τις πρεσβεύουν και τις ακολουθούν.

Για τον ΑΡΗ μας ξημερώνει μια καινούρια μέρα, με αισιοδοξία και κριτική διάθεση για το μέλλον. Οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις τύχες της ΠΑΕ, έχουν την υποχρέωση να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά, εκεί που και οι ίδιοι την ονειρεύονται, εκεί που όλοι μας την θέλουμε.

Όλοι μαζί, μια γροθιά, για να πάρουν τα όνειρά μας, εκδίκηση…

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3".