Επιστρέφει στη Νιγηρία ο Ούτσε

Μετά από παραμονή δύο εβδομάδων στην Τρίπολη ο Ένρι Ούτσε επέστρεψε στη Νιγηρία προκειμένου να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Ενγίμπα και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το Κόπα Άφρικα.

Επιστρέφει στη Νιγηρία ο Ούτσε

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο διάστημα που συμμετείχε στις προπονήσεις του Αστέρα, με το τεχνικό τιμ των Αρκάδων να ανάβει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η τελική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα καθώς ήδη η διοίκηση του Αστέρα έχει συμφωνήσει προφορικά με τον μάνατζερ του Ούτσε.

Οι συστάσεις και οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι άνθρωποι του Αστέρα για τον Ούτσε είναι εξαιρετικές. Ο 22χρονος (18/08/1990), είναι απόφοιτος των ακαδημιών της Pepsi (υπάρχουν 14 σε ολόκληρη τη Νιγηρία) και έχει όνειρο να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η θέση του Ούτσε είναι στο κέντρο, αλλά μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ. Το καλό του πόδι είναι το αριστερό και στη Νιγηρία θεωρείται ως μια από τις μεγάλες ελπίδες της εθνικής ομάδας για το μέλλον.

Για το Νιγηριανό συνέλεξε πληροφορίες και ο Τζέρι Ούγκεν, ο οποίος μίλησε με τον Στέφεν Κέσι, τον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας καθώς τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην εθνική Νιγηρίας. Ο Κέσι μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Ούτσε ενώ τόνισε ότι τον υπολογίζει για το Κόπα Άφρικα, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάζει από τις αρχές Ιανουαρίου και για όσο χρειαστεί (το Κόπα Άφρικα αρχίζει στις 19 Γενάρη και ολοκληρώνεται στις 10 Φλεβάρη του 2013).

News 24/7

24MEDIA NETWORK