Επιστρέφουν οι τραυματίες, "καθαρές" οι εξετάσεις των Αλβάρες και Κουρμπέλη

Ευχάριστα ήταν τα νέα από το ιατρικό δελτίο του Αστέρα καθώς τόσο ο Δημήτρης Κουρμπέλης όσο και ο Λεάντρο Αλβάρες, οι οποίοι αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Δόξα, εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Επιστρέφουν οι τραυματίες, "καθαρές" οι εξετάσεις των Αλβάρες και Κουρμπέλη

Ο Κουρμπέλης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 72ο λεπτό με πόνους στον οπίσθιο μηριαίο. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός παίκτης δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό (ένα απλό σφίξιμο) και έτσι είναι πολύ πιθανό να προλάβει αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης (08/02) με τον Λεβαδειακό.

Σε ό,τι αφορά τον Αλβάρες, το βράδυ της Κυριακής υπήρχαν φόβοι για κάταγμα στο μετατάρσιο αλλά η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή (αιμάτωμα στο μετατάρσιο) κάτι που σημαίνει ότι και αυτός είναι πολύ πιθανό να είναι στη διάθεση του Τσιώλη για την εξ' αναβολής αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός ότι από το πρωί της Δευτέρας (06/02) μπήκαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και οι Ροζέριο, Χουανίτο με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει μετά από σχεδόν 40 μέρες στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Ισπανός θυμίζουμε ότι απουσίαζε από τον αγώνα με τη Δόξα στο Καυτανζόγλειο (25/01) λόγω προβλήματος στον προσαγωγό.

Ο Μπαρτολίνι παραμένει με πυρετό, ωστόσο ο Πουλίδο εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και πλέον είναι έτοιμος να πάρει θέση στο κέντρο άμυνας για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK