Γιάννου: "Προτιμώ την Εθνική Αυστραλίας"

Ο Απόστολος Γιάννου που ετοιμάζεται για την πρόκληση της συμμετοχής του στο κινεζικό πρωτάθλημα, μίλησε στο FOX Sports για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας.

Γιάννου: "Προτιμώ την Εθνική Αυστραλίας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλληνας φορ έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, όμως δεν έχει επίσημη συμμετοχή και ως εκ τούτου έχει ακόμη τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα φορέσει τη φανέλα των "καγκουρό" ή τη γαλανόλευκη.

«Δεν ήταν εύκολο και προφανώς είναι δύσκολο να επιλέξω για το ποια χώρα θα αγωνιστώ από τη στιγμή που αισθάνομαι το ίδιο και για τις δύο. Ξέρω πως η Αυστραλία βρίσκεται σε ανοδική πορεία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Άγγελος Ποστέκογλου. Η Εθνική Αυστραλίας θα ήταν καλύτερη για μένα ως ποδοσφαιριστή, το να παίξω για αυτή και να δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό», υποστήριξε σχετικά ο Γιάννου.

Για το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας, Άγγελος Ποστέκογλου τον έχει παρακολουθήσει αγωνιζόμενο, τόνισε: «Το γεγονός ότι έχει έρθει ως εδώ για να με δει τα λέει όλα. Το θέμα με τον Άγγελο, τον οποίο και εκτιμώ, είναι ότι δεν με πίεσε να αγωνιστώ για την Αυστραλία. Ήθελε να δει τι θα αποφασίσω εγώ και πως το έβλεπα. Νομίζω πως οι φίλοι μου θα έχουν εκστασιαστεί».

Όσον αφορά τη μετακίνησή του στην κινεζική Γκουανγκζού, είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Νομίζω είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα. Το περίμενα πολύ να βγω από την Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Αν δεν έγινε στην Ευρώπη, έγινε στην Ασία που είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK