Η επιστροφή του Χουανίτο και οι τρεις απουσίες

Η επιστροφή του Χουανίτο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων δίνει ακόμη μια επιλογή στον Τσιώλη για τη μεσαία γραμμή του Αστέρα, την ώρα που ο προπονητής των Αρκάδων ετοιμάζει τα πλάνα του για τον Πανθρακικό χωρίς τους Μπαρτολίνι, Ουσέρο και Ντε Μπλάσις.

Η επιστροφή του Χουανίτο και οι τρεις απουσίες

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να έκανε πέντε μεταγραφές τον Ιανουάριο, ωστόσο η 6η και τελευταία προσθήκη των Αρκάδων, αναμένεται να είναι εξίσου σημαντική.

Όχι δεν βγήκε νέος κανονισμός που να επιτρέπει μετακινήσεις ποδοσφαιριστών μέσα στο Μάρτιο, όμως η επιστροφή Χουανίτο στους αγώνες -που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα- είναι μια νέα μεταγραφή για τον Αστέρα!

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος μετά την επέμβαση στους χιαστούς το περασμένο καλοκαίρι, έχει πλέον μπει σε κανονικό ρυθμό με την ομάδα, ενώ στις προπονήσεις ανεβάζει καθημερινά ρυθμό.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Χουανίτο δείχνει σε κάθε του κίνηση μέσα στο γήπεδο ότι είναι σίγουρος για τα πατήματα του, κάτι που είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που έγινε τόσο στο χειρουργείο όσο και στην αποκατάσταση που ακολούθησε.

Η παρουσία του Χουανίτο στις προπονήσεις των Αρκάδων έχει εντυπωσιάσει συμπαίκτες, προπονητές και όσους τον παρακολουθούν. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με τη ποιότητα του Ισπανού αμυντικού μέσου που είναι δεδομένη, αλλά με το ότι δείχνει σα να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία του εμφάνιση.

Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με τη δουλειά που κάνει καθημερινά ο Χουανίτο σε αντοχή, ταχύτητα, δύναμη και φυσική κατάσταση, αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής στον 33χρονο χαφ ακόμη και στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανθρακικό.

Χωρίς Μπαρτολίνι, Ουσέρο και Ντε Μπλάσις κόντρα στον Πανθρακικό

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα με τον Πανθρακικό, αυτή συνεχίζεται με τον Σάκη Τσιώλη να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τρία βασικά στελέχη της "ραχοκοκαλιάς" των Αρκάδων.

Ο λόγος για τους Μπαρτολίνι, Ουσέρο και Ντε Μπλάσις οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και έχουν δηλωθεί να μην αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Οι απώλειες αυτές είναι σε καίριες θέσεις σε όλες τις γραμμές, κάτι που σημαίνει ότι ο Τσιώλης πρέπει να βρει λύσεις για το κέντρο άμυνας, για το ανασταλτικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής όπως και για το δημιουργικό κομμάτι του κέντρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK