Ισοπαλία με την Μπέβερεν στο φιλικό ο Αστέρας

Ο Αστέρας έδειξε καλά στοιχεία και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του. Προηγήθηκε με πολύ όμορφο γκολ του Μπαράλες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Μπέβερεν στο Βέλγιο.

Ισοπαλία με την Μπέβερεν στο φιλικό ο Αστέρας

Ο Στάικος Βεργέτης χρησιμοποίησε και πάλι δύο 11άδες και δύο διαφορετικά σχήματα. Το 4-2-3-1 του πρώτου ημιχρόνου λειτούργησε πολύ καλά, με τον Αστέρα να διατηρεί την κατοχή και να έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στο 36' ο Μπαράλες, μετά από πολύ όμορφη προσποίηση και σέντρα του Παντελιάδη από τα αριστερά, με προβολή στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε και άνοιξε το σκορ. Πολύ θετικό σημάδι και πάλι η συνοχή που έδειξε η ομάδα σε αυτό το διάστημα, δείχνοντας ότι η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις πιάνει τόπο.

Το 4-3-3 του δευτέρου ημιχρόνου είχε κάποια κενά στο παιχνίδι κυριαρχίας και "πληγώθηκε" με το ξεκίνημα από τους Βέλγους, που ισοφάρισαν στο 47` με τον Εμοντ.

Ο Αστέρας προσπάθησε να γίνει απειλητικός, να μεταφέρει το παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο για να σκοράρει. Καλύτερη ευκαιρία αυτή με τον Σκούρτη στο 86`. Καλές εντυπώσεις άφησαν και πάλι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Αστέρας Τρίπολης (α' μέρος): Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Τορμένα, Σανκαρέ, Γιαννούλης (15' Παντελιάδης), Γουάτο, Ιγκλέσιας, Φούντας, Μπερτόγλιο, Μάσα, Μπαράλες.

Αστέρας Τρίπολης (β' μέρος): Μπαντής, Μούκαμ, Γκοϊάν, Αλόκο, Παντελιάδης, Ντουντού, Χαμντανί, Δημούτσος, Λανθαρότε, Γιάννου, Σκούρτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK