Ιωαννίδης: Το "βαρύ πυροβολικό" του Αστέρα

Ο Νίκος Ιωαννίδης έχει μετατραπεί στο απόλυτο επιθετικό ατού του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας σημειώσει 8 γκολ κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας. Δείτε σε VIDEO όλα τα τέρματα του Έλληνα επιθετικού με τη φανέλα των Αρκάδων.

Ιωαννίδης: Το "βαρύ πυροβολικό" του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Νίκου Ιωαννίδη τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Μετά τη φυγή του Απόστολου Γιάννου τον περασμένο Ιανουάριο, οι Αρκάδες αντιμετώπισαν πρόβλημα στο γκολ.

Παρ' όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν ο 22χρονος άσος, που αποκτήθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο απ' τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, κάτι που αποδεικνύουν και τα 8(!) γκολ που έχει σημειώσει κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας.

Γι' αυτό το λόγο, το επίσημο κανάλι του Αστέρα στο Youtube δημιούργησε ένα VIDEO με όλα τα τέρματα του Έλληνα επιθετικού.

Δείτε το:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ