Ιωαννίδης: Το "βαρύ πυροβολικό" του Αστέρα

Ο Νίκος Ιωαννίδης έχει μετατραπεί στο απόλυτο επιθετικό ατού του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας σημειώσει 8 γκολ κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας. Δείτε σε VIDEO όλα τα τέρματα του Έλληνα επιθετικού με τη φανέλα των Αρκάδων.

Ιωαννίδης: Το "βαρύ πυροβολικό" του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Νίκου Ιωαννίδη τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας. Μετά τη φυγή του Απόστολου Γιάννου τον περασμένο Ιανουάριο, οι Αρκάδες αντιμετώπισαν πρόβλημα στο γκολ.

Παρ' όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν ο 22χρονος άσος, που αποκτήθηκε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο απ' τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, κάτι που αποδεικνύουν και τα 8(!) γκολ που έχει σημειώσει κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας.

Γι' αυτό το λόγο, το επίσημο κανάλι του Αστέρα στο Youtube δημιούργησε ένα VIDEO με όλα τα τέρματα του Έλληνα επιθετικού.

Δείτε το:

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα