Κοσίτσκι: Europa League, Μπουφόν και ελληνικά!

O Τόμας Κοσίτσκι μίλησε στο επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης με αφορμή την επιλογή του στην καλύτερη 11άδα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Απολαύστε τον.

Κοσίτσκι: Europa League, Μπουφόν και ελληνικά!

Δείτε τη συνέντευξη του Σλοβάκου τερματοφύλακα, Τόμας Κοσίτσκι,  στο ATFC.

Ποιο μήνυμα τού έστειλε ο Μπαντιμπανγκά, ποιους Ιταλούς τερματοφύλακες θαυμάζει, πώς αποφάσισε να γίνει τερματοφύλακας, γιατί η κόρη του έμαθε να μιλάει ελληνικά κι εκείνος όχι, ποια ελληνικά νησιά επισκέφτηκε.

Ο Κοσίτσκι αποκαλύπτεται σε μια συνέντευξη γεμάτη διάθεση, κέφι, αλλά και αποφασιστικότητα για τον Αστέρα:

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ