Μποροβήλος: "Ατυχείς οι δηλώσεις Παπουτσάκη"

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του απερχόμενου προέδρου της Λίγκας Απόστολου Παπουτσάκη περί σκανδάλων κράτησε ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM".

Μποροβήλος: "Ατυχείς οι δηλώσεις Παπουτσάκη"

Aναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος αν και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς: "Αν λάβουμε υπόψη την γενικότερη κατάσταση στην χώρα με τα γεγονότα που περιγράψατε ολοκληρώθηκε η χρονιά πήγε καλά με κάποιες δυσάρεστες εξαιρέσεις και μιλάω για γεγονότα βίας. Ήταν ένα πρωτάθλημα που κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι όσον αφορά τον τίτλο και στην ουρά τα πάντα κρίνονταν μέχρι το φινάλε".

Για τη διαιτησία του φετινού πρωταθλήματος: "Η διαιτησία έκανε πολλές προσπάθειες για να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Εγώ πιστεύω ότι οι διαιτητές είναι ποιοτικοί. Πρέπει να τους βοηθάμε όμως και οι απ' έξω. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε ένα καλό επίπεδο. Πρέπει να προσέξουμε και εμείς οι παράγοντες".

Για τον επόμενο πρόεδρο της Λίγκας και το εάν θα βάλει υποψηφιότητα: "Όλες τις παραμέτρους τις έχουμε σκεφτεί και τις έχουμε βάλει στο τραπέζι. Σε πρώτη φάση ο πρώτος πρόεδρος θα είναι πρόεδρος ή ιδιοκτήτης ομάδας. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω σε δύο μήνες πως θα είναι τα πράγματα, γιατί για να θέσεις υποψηφιότητα πρέπει να έχεις την στήριξη όλων των ομάδων. Πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που θα σου δώσει την καθολική αποδοχή".

Για τις δηλώσεις του Απόστολου Παπουτσάκη: "Ο κ. Παπουτσάκης είναι ένας εξαιρετικός πρόεδρος ομάδας, μίας νοικοκυρεμένης ομάδας. Όσον αφορά στις δηλώσεις μπορώ να τις χαρακτηρίσω ατυχείς. Η ομάδα του είναι μία από τις πιο νοικοκυρεμένες στη Super League και έτυχε να υποβιβαστεί".

Για το μέλλον του ποδοσφαίρου: "Τα πράγματα είναι απλά. Αν το ποδόσφαιρο δεν έχει έσοδα δύο είναι οι δρόμοι. Ή να υποβιβαστεί ποιοτικά ή να μπλέξει με τα γνωστά προβλήματα. Είναι θέμα χρόνου να δούμε κρούσματα της Football League στη Super League. Βλέπουμε ομάδες ότι θα μπουν σε πλάνα λαϊκής βάσης που είναι ημίμετρα".

Για την στάση του Αστέρα Τρίπολης με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων που θα μπουν στα πλέι οφ: "Είμαστε της άποψης ως ομάδα ότι πριν την έναρξη των πλέι οφ έπρεπε να έχουμε τελεσίδικες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα αδειοδοτηθεί. Οπότε τι νόημα έχει να λέμε ότι είναι έγκυος και το κρατάμε στο συρτάρι μέχρι να φανεί η κοιλιά. Εννοείται ότι έχουμε σεβασμό στις ομάδες που είναι πιο πάνω από εμάς ιστορικά. Τώρα το να συμμετέχεις σε μία διαδικασία που θα πάρεις τη δεύτερη ή την πρώτη θέση και δεν πάρεις την αδειοδότηση δεν έχει αξία".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ