Μήτρογλου υπό προϋποθέσεις

Η περίπτωση Μήτρογλου απασχολεί τον Αστέρα Τρίπολης εφόσον ο διεθνής σέντερ φορ δεν συμπεριληφθεί στα πλάνα του Λεάντρο Ζαρντίμ. Τα δεδομένα μιας σύνθετης μεταγραφικής υπόθεσης.

Μήτρογλου υπό προϋποθέσεις

Προς ολοκλήρωση οδεύουν οι μεταγραφές στον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες να είναι κοντά στον παίκτη που θα καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και να απομένει πια η απόκτηση ενός επιθετικού.

Οι περιπτώσεις οι οποίες εξετάζονται για τη γραμμή κρούσης είναι κυρίως από το εξωτερικό, ωστόσο δεν αποκλείεται να τους απασχολήσει και μια περίπτωση από τον ελληνικό χώρο. Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος πολύ δύσκολα θα βρει και φέτος θέση βασικού στον Ολυμπιακού καθώς υπάρχουν οι Μιραλάς, Τζιμπούρ και Πάντελιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Πειραιά, ο Έλληνας επιθετικός αν διαπιστώσει πως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ζαρντίμ τότε είναι πολύ πιθανό να μην παραμείνει στους ''ερυθρόλευκους''. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να δώσει δανεικό τον Μήτρογλου με την περίπτωση του Αστέρα να μοιάζει ιδανική για τους ανθρώπους στο λιμάνι.

Η προτίμηση στους Αρκάδες έχει να κάνει με το ότι είναι μια από τις πλέον οργανωμένες και νοικοκυρεμένες ομάδες στην Ελλάδα ενώ φέτος έχουν και την πρώτη τους ευρωπαϊκή εμπειρία κάτι που τους έχει ανεβάσει επίπεδο.

Για την εξέλιξη της υπόθεσης βέβαια, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος, καθώς ο Ζαρντίμ δεν έχει αποκτήσει ακόμη εικόνα για τον Μήτρογλου, ο οποίος επέστρεψε πριν από λίγες μέρες από την άδεια που είχε λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική στο Euro.

Βέβαια, για αυτή τη μεταγραφή θα πρέπει να ξεπεραστούν πολλές δυσκολίες όπως αυτή της τακτικής της διοίκησης των Αρκάδων να μην παίρνουν παίκτες δανεικούς (μοναδική εξαίρεση όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Θανάσης Παπάζογλου) και βέβαια θα πρέπει να διερευνηθεί και η επιθυμία του Μήτρογλου που αν δεν παραμείνει στον Ολυμπιακό θα ζητήσει να αποχωρήσει από τους "ερυθρόλευκους".

Η προτεραιότητα του Μήτρογλου είναι το εξωτερικό, ωστόσο δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Ελλάδα αν βρει μια πρόταση που να τον καλύπτει...

Τέλος, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πως το συμβόλαιο του Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2013 και για να τον δώσουν δανεικό οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να του ανανεώσουν το συμβόλαιο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK