Οπαδοί αποχαιρέτησαν τον Ντε Μπλάσις

Τον αποχαιρέτησαν όπως του άξιζε. Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις από την Κυριακή θα είναι παίκτης της Μάιντς και ο κόσμος του Αστέρα Τρίπολης φρόντισε να πει το τελευταίο αντίο και ένα... "θα τα ξαναπούμε" στον Βλάση της καρδιάς του.

Οπαδοί αποχαιρέτησαν τον Ντε Μπλάσις

Ο Αργεντινός αφού ξεπέρασε το σοκ του κόσμου, είδε με χαρά τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και παράλληλα να κάνει... εξέδρα μαζί με φίλους του Αργεντινού που ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Ο Ντε Μπλάσις έβγαλε ατελείωτες... selfies με έναν έναν τους φίλους των Αρκάδων, υπέγραψε αυτόγραφα και φυσικά πήρε και για ενθύμιο ένα πανό και ένα κασκόλ που ετοίμασαν μόνο για εκείνον.

Μάλιστα, το πανό το ζήτησε ο ίδιος ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος για μια ακόμα φορά έδειξε πόσο αγάπησε την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια και φυσικά του άνοιξε την πόρτα για μια σπουδαία μεταγραφή στη Γερμανία και το πρωτάθλημα της Μπουντενσλίγκα με τα χρώματα της Μάιντς.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να κλείσει με καλύτερο τρόπο ο αποχαιρετισμός με τον Αργεντινό να υπόσχεται πως κάποια μέρα... θα επιστρέψει και πάλι στην Τρίπολη της καρδιάς του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK