Οράσιο: "Πρόβλημα στη φυσική κατάσταση"

Ο Οράσιο Γκονσάλβες εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ισόπαλο ματς με τον Ατρόμητο, ωστόσο -όπως υπογράμμισε- αυτό που έχει σημασία στο ποδόσφαιρο είναι οι νίκες.

Οράσιο: "Πρόβλημα στη φυσική κατάσταση"

Παράλληλα, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης διέγνωσε πρόβλημα φυσικής κατάστασης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό Δημήτρη Κουρμπέλη.

Συγκεκριμένα, ο Οράσιο μίλησε:

Για το ματς: "Ήταν μια εβδομάδα πολύ δύσκολη και μας λυπεί το γεγονός ότι δε νικήσαμε. Για μένα δε φτάνει μόνο να παίζεις καλά. Πρέπει να νικάμε, Το ποδόσφαιρο είναι νίκες, σήμερα δε νικήσαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να ευχαριστήσω τους παίκτες γιατί κατάλαβαν τι ζήτησα τακτικά.

Ένα ματς που σε συνθήκες τακτικής πήγε καλά, παίχτηκε στο μισό γήπεδο. Κάναμε ένα καλό τρίγωνο με Κουρμπέλη, Έγκον και Ουσέρο. Από τη στιγμή που παίζαμε με τον Ατρόμητο που χειρίζεται πολύ καλά τη μπάλα και τους επιτρέψαμε να κάνουν μόλις 2 ευκαιρίες, στο 1ο λεπτό και στο 89', πήγαμε πολύ καλά. Αλλά μια ομάδα που έχει αυτή την επιθετικότητα που δείξαμε μεις, έπρεπε να φύγει με τους 3 βαθμούς από το γήπεδο".

Για την κατάσταση της ομάδας: "Θεωρώ ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα".

Για το πως θέλει να παίζει η ομάδα: "Θέλουμε η ομάδα να παίξει πιο μπροστά, αλλά θέλουμε καλύτερα τελειώματα. Ο Αστέρας έχει καλό υλικό και έχει την υποχρέωση η ομάδα να παίξει καλύτερα και να πάει μπροστά, μπορεί να πάει μπροστά. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και ικανότατους".

Για το μέλλον του στην ανδρική ομάδα του Αστέρα: "Ήρθα για να βοηθήσω με την καρδιά μου, αύριο δεν ξέρω, όπου μου ζητηθεί θα είμαι. Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό είτε είμαι εδώ είτε στην ακαδημία. Ήρθα στην Ελλάδα για να παράγω παίκτες. Κι όπως είδατε έχουμε 2 παίκτες ήδη στην πρώτη ομάδα".

Για τον Κουρμπέλη: "Ο Κουρμπέλης ήταν πάρα πολύ καλός, τον θεωρώ από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Έχει μυαλό, είναι γρήγορος, προωθεί το παχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK