Ούτε Γκέκας, ούτε Μάντζιος, ούτε Μπλάνκο

Το επιθετικό πρόβλημα του Αστέρα είναι δεδομένο και γίνεται εντονότερο από τη στιγμή που ο Περόνε χάνει πολλά ματς λόγω τραυματισμού. Οι Αρκάδες εδώ και αρκετά χρόνια δεν μπορούν να βρουν μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης. Τον Ιανουάριο, όμως, είναι αποφασισμένοι να λύσουν μια και καλή αυτό το πρόβλημα.

Ούτε Γκέκας, ούτε Μάντζιος, ούτε Μπλάνκο

Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετοί ελεύθεροι και ικανότατοι επιθετικοί. Τρεις από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι ο Μάντζιος, ο Γκέκας και ο Μπλάνκο. Κοινό σημείο και των τριών, η επιθυμία για επιστροφή στην Ελλάδα, σε περίπτωση που βρουν πρόταση που να τους καλύπτει σε όλα τα επίπεδα.

Τόσο ο Μάντζιος, όσο και ο Γκέκας με τον Μπλάνκο θα μπορούσαν να καλύψουν και με το παραπάνω το κενό που υπάρχει στην επίθεση του Αστέρα, ωστόσο κανείς από τους τρεις δεν έχει το προφίλ που αναζητούν οι "κιτρινομπλέ", ενώ δεν έχει γίνει -και είναι απίθανο να συμβεί και μελλοντικά- κάποια επαφή της διοίκησης της ομάδας με κάποιον από τους τρεις.

Η διοίκηση των Αρκάδων, με βάση τις κινήσεις που έχει κάνει στο παρελθόν, έχει δείξει την ξεκάθαρη προτίμηση της για αγορές όπως η Λατινική Αμερική όπου μπορεί κανείς να βρει αξιόλογες περιπτώσεις, αλλά με μεγαλύτερο ρίσκο.

Σε αυτή, λοιπόν, την αγορά αναμένεται να στραφεί και ενόψει Γενάρη για τον επιθετικό που θα λύσει μια και καλή το πρόβλημα ετών στον Αστέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK