Πρόστιμο για τις κόκκινες

Η διοίκηση του Αστέρα αποφάσισε να λάβει μέτρα για την απειθαρχία των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο και μοίρασε πρόστιμα για τις κόκκινες κάρτες που αντίκρισαν Κουρμπέλης και Καρντάσιο. Με ενοχλήσεις στον προσαγωγό αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης (18/12) ο Γκάμπριελ.

Πρόστιμο για τις κόκκινες

Ο πρώτος που τιμωρήθηκε ήταν ο Ματίας Καρντάσιο, στον οποίο επιβλήθηκε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ για την κόκκινη κάρτα στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ και κυρίως για τη συμπεριφορά που είχε στην πρώτη κίτρινη που δέχθηκε.

Με πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης για την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Άρη και τη συμπεριφορά του να ωθήσει με την μπάλα το βοηθό διαιτητή.

Χτύπησε ο Γκάμπριελ

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Αστέρα την Τρίτη (18/12). Ο Γκάμπριελ αποχώρησε με πόνους στον προσαγωγό, ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και ο Βραζιλιάνος αναμένεται να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΛ το Σάββατο (22/12, 17:00).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χτύπησε σε μια φάση του οικογενειακού διπλού προς το τέλος της προπόνησης, και αμέσως πήγε για μαγνητική και υπέρηχο με τα αποτελέσματα να είναι καθαρά.

Στον επιπόλαιο τραυματισμό του Γκάμπριελ έπαιξε ρόλο και το ότι ο Βραζιλιάνος δεν έκανε καλό ζέσταμα, και δεν είχε διάθεση στις πρώτες ασκήσεις της προπόνησης, με συνέπεια να βγει νοκ άουτ όταν πήγε να τα δώσει όλα στο διπλό.

Το τελευταίο διάστημα ο Γκάμπριελ είναι αρκετά νευρικός, κυρίως λόγω του ότι ήθελε να φύγει για τη Βραζιλία με Χριστουγεννιάτικη άδεια παραπάνω ημερών από αυτή που έχει προβλεφθεί για όλους τους ποδοσφαιριστές από τον Τσιώλη και τους συνεργάτες του.

Πέρα από τον τραυματισμό του Γκάμπριελ, η προπόνηση της Τρίτης έγινε χωρίς τον Μαρκ Καστέλς. Ο Ισπανός αμυντικός έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό την Τετάρτη (19/12).

News 24/7

24MEDIA NETWORK