Προθεσμία για τη Δευτέρα, την Τετάρτη η απόφαση

Ολοκληρώθηκε η πειθαρχική διαδικασία στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τους νομικούς εκπροσώπους του Αστέρα να παρίστανται στην εκδίκαση της Έφεσης που κατέθεσαν κατά της απόφασης υποβιβασμού της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Την Τετάρτη (12/10) η απόφαση.

Προθεσμία για τη Δευτέρα, την Τετάρτη η απόφαση

Στα μέλη της Επιτροπής και τον πρόεδρο της κ. Λεοντή μίλησε και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος.

Οι Αρκάδες πήραν προθεσμία για να καταθέσουν υπόμνημα μέχρι την Δευτέρα (10/10) στις 12:00 το μεσημέρι.

Η υπερασπιστική γραμμή του νομικού επιτελείου του Αστέρα και του Γιώργου Μποροβήλου

Παντελής Αζαριάδης

"Ο Ψωμιάδης με αυτή τη συνομιλία θέλησε να δείξει μεγαλύτερη δύναμη από ότι έχει. Άλλωστε τα 500.000 δεν γινόταν να προσφερθούν σε μια ομάδα που ήταν 4η εκείνη την περίοδο. Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και δεν μπορεί να καταδικαστεί μια ομάδα γιατί δεν μπορεί κάποιος παράγοντας έμπλεξε στη συνομιλία του τον Αστέρα".

Στέργιος Σουροβίκης

"Ερχόμαστε κατηγορούμενοι για μια συνομιλία του κ. Ψωμιάδη. Ο κ. Ψωμιάδης λέει ότι πήγαν με τσάντα με χρήματα οι άνθρωποι του Αστέρα. Όλα αυτά προϋποθέτουν μια διεργασία. Εφόσον το τηλέφωνο του κ. Ψωμιάδη καταγραφόταν θα έπρεπε να υπήρχε και άλλη συνομιλία. Στη δεύτερη συνομιλία μιλάνε και λένε για έναν χοντρό, μάλλον τον Μπέο. Ο Ψωμιάδης λέει ότι δεν έχει σχέση με τον Μπέο. Πώς, λοιπόν, από τη στιγμή που έχουν ανύπαρκτη σχέση ξέρει ο Ψωμιάδης ότι ο Μπέος πήρε λεφτά".

Αργύρης Λίβας

"Εμπλέκουν τον κ. Μποροβήλο επειδή δεν υπάρχει στοιχείο για να δείξουν ότι έγινε η δωροδοκία. Εδώ δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά για κανέναν. Ξαφνικά βγάζουν έναν λαγό που λέγεται Μποροβήλος για να στηρίξουν το αόριστο κατηγορητήριο".

Γιώργος Μποροβήλος

"Ημουν 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Είναι η πατρίδα μου η Τρίπολη και γι' αυτό είμαι εκεί επειδή είναι οι ιδιοκτήτες στο εξωτερικό και θέλουν έναν άνθρωπο να είναι κάθε μέρα κοντά στην ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK