Ράγιος: "Να ξεπεράσω τα 18 γκολ"

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της φιλικής αναμέτρησης του Αστέρα με τον Ατρόμητο Ράγιος Σέρνα, μίλησε στο arcadia-sports για το πρωτάθλημα που ξεκινάει, την αγωνιστική φιλοσοφία των Αρκάδων και τα γκολ που θέλει να πετύχει.

Ράγιος: "Να ξεπεράσω τα 18 γκολ"

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα

-Πώς βλέπεις τον Αστέρα λίγες μέρες πριν από το πρωτάθλημα;

"Είναι πολύ καλή αίσθηση το ότι κάναμε νίκη στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας. Δεν είχαμε κερδίσει μέχρι τώρα και μας έλειπε. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, συνεχίζουμε τους στόχους μας και πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει αίσθηση".

-Έχει καταφέρει να προσαρμόσει την αγωνιστική του φιλοσοφία ο Όσκαρ Φερνάντεθ στον Αστέρα;

"Ο προπονητής καθοδηγεί τη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Εμείς σιγά σιγά προχωράμε και εξελισσόμαστε σε αυτό το μοντέλο που θέλει ο προπονητής, ο οποίος μας ζητάει να έχουμε κατοχή μπάλας".

-Ξεκινάει το πρωτάθλημα. Τι να περιμένουμε από τον Αστέρα στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό;

"Έφτασε η ώρα να φανεί η δουλειά που κάναμε στην προετοιμασία. Κάθε αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός. Στο ματς με τον Παναιτωλικό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί και έχουμε δουλέψει".

-Κάθε χρόνο σκοράρει αρκετά γκολ. Να περιμένουμε το ίδιο και στο ελληνικό πρωτάθλημα;

"Πάνω από όλα για μένα είναι η διάθεση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο. Το ζητούμενο είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Την περασμένη χρονιά έκανα 18 γκολ, μακάρι φέτος να ξεπεράσω αυτό τον αριθμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK