Τερεζόπουλος: "Αφιερωμένη η νίκη στον Βεργέτη"

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος οδήγησε για πρώτη φορά την ομάδα ως πρώτος προπονητής και στις δηλώσεις του δεν ξέχασε το έργο που άφησε ο πρώην, πλέον, κόουτς του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης.

Τερεζόπουλος: "Αφιερωμένη η νίκη στον Βεργέτη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στον πάγκο, επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Ο τεχνικός των Αρκάδων, μετά τη συνέντευξη Τύπου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρώην προπονητή της ομάδας, Στάικο Βεργέτη, στον οποίο και αφιέρωσε τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

"Θέλω να πω πως αυτή η νίκη ανήκει στον προηγούμενο προπονητή, τον Στάικο Βεργέτη και θέλουμε να του την αφιερώσουμε όλη η ομάδα καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Αστέρα, έναν άνθρωπο που πάλεψε, μόχθησε και δούλεψε πολύ για την ομάδα και του την αφιερώνουμε. Στο αγωνιστικό σκέλος σταθήκαμε αρκετά τυχεροί γιατί αν δεν είχαμε τον Γιώργο Μπαντή θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα.

Κινδυνέψαμε από τον Λεβαδειακό, όχι από οργανωμένο παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά από λάθη δικά μας που ήταν θέμα συγκέντρωσης. Ευτυχίσαμε όμως να πετύχουμε το πρώτο γκολ, στη συνέχεια λύθηκε η ομάδα, μετά πετύχαμε ακόμη έναν και πήγαν όλα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και πιστεύω να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα αλλά με καλύτερες εμφανίσεις".

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: "Υπήρξαν κάποια θέματα, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Λεβαδειακός διαθέτει μία καλή ομάδα και έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς, τον Βαγγέλη Μάντζιο. Είχαμε επικεντρώσει την προσοχή μας πάνω σε αυτόν, ένας να πέφτει και να υπάρχουν και διπλά μαρκαρίσματα, αλλά δεν αποφύγαμε τα λάθη, τα οποία και πρέπει να διορθώσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK