Φιλική "πεντάρα" του Αστέρα επί του Παναρκαδικού

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης στη φιλική αναμέτρηση με τον Παναρκαδικό (5-1), όπου ο Στάικος Βεργέτης έδωσε έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες μέχρι στιγμής.

Φιλική "πεντάρα" του Αστέρα επί του Παναρκαδικού

Ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με δυνατό σουτ, ο Χουάνμα διπλασίασε τα γκολ στο 18ο λεπτό με ωραίο πλασέ και ο Χρήστος Λισγάρας διεύρυνε το δείκτη του σκορ στο 25ο λεπτό με κεφαλιά.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 50ό λεπτό με κεφαλιά του Μπακασέτα, ενώ στο 57ο ο Ουρτάδο έγραψε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ με ωραίο τεχνικό σουτ. Το γκολ της παρηγοριάς για τον Παναρκαδικό σημείωσε ο Τέλης Σαλαπάτας στο 85ο λεπτό.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής (46' Γεωργακόπουλος), Λούι, Ζαραδούκας (46' Κυριακόπουλος), Λισγάρας, Κοντοές (60' Καστριτσέας), Σέτι, Μουνάφο, Γκρατσίνι, Μπακασέτας, Κάφα (46' Καράσκο), Χουάνμα (32' Ουρτάδο).

Παναρκαδικός: Λυράκης (46' Ανδριόλας, 87' Μανέλης), Γαλάνης, Σπ. Λαγός, Χατζόπουλος, Μπεντεβής, Μπούτας, Σταθουλόπουλος, Παπαζούδης, Πετρόπουλος, Σκάρος, Σκούφαλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δήμος, Μπινιχάκης, Καδάς, Κοσκολός, Γιαν. Κυριακόπουλος, Δημ. Κυριακόπουλος, Κωστάκης, Αρδάμης, Νάνος, Ντινιωτάκης, Σαλαπάτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK