Το ελεύθερο να ψάξει ομάδα έχει ο Ζαραδούκας

Ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν θα φορά για πολύ καιρό ακόμη τα κιτρινομπλέ του Αστέρα, αφού διοίκηση και ποδοσφαιριστής θεωρούν καλύτερη λύση τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Το ελεύθερο να ψάξει ομάδα έχει ο Ζαραδούκας

Ο αριστερός μπακ των Αρκάδων δεν έπεισε στις μέχρι τώρα ευκαιρίες που πήρε και από τη διοίκηση τού έγινε γνωστή η επιθυμία για λύση του συμβολαίου που τους δεσμεύει. Ο Ζαραδούκας ήρθε με σκοπό να αγωνιστεί, κάτι που δεν συνέβη σε συνεχόμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να μην φτάσει ποτέ στο επιθυμητό επίπεδο.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την οποιαδήποτε μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό, άψογο χαρακτήρα και όνειρα που φτάνουν μέχρι την επιστροφή στην εθνική. Στην Τρίπολη δεν φαίνεται πως θα του δοθούν τα παιχνίδια για να το πετύχει, ενώ και ο βασικός κορμός του Στάικου Βεργέτη είναι δύσκολο να αλλάξει πλέον.

Ο Ζαραδούκας εξήγησε στους ανθρώπους της διοίκησης πως επιθυμεί το καλύτερο και για τις δύο πλευρές και δεν προτίθεται να εκμεταλλευτεί το τριετές συμβόλαιό του. Το μόνο που θέλει είναι να αγωνίζεται, γι’ αυτό ήρθε στον Αστέρα και προς αυτήν την κατεύθυνση αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Ατρόμητος και Πλατανιάς έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου μπακ, καθώς επίσης και η ΑΕΚ. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει καμία από τις παραπάνω επιλογές, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Αστέρα.

Η ποδοσφαιρική αξία του Γιάννη Ζαραδούκα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, όμως, στην Τρίπολη δεν προσαρμόστηκε και μόνο σε καλό μπορεί να βγει το επικείμενο διαζύγιο και για τις δύο πλευρές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK