Τσιώλης: "Ρέντα και ευφυΐα στις επιθέσεις"

Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στις άστοχες επιθέσεις του Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας για την ήττα από τον Λεβαδειακό, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα που παρουσιάζει η ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι.

Τσιώλης: "Ρέντα και ευφυΐα στις επιθέσεις"

" Είναι μια άσχημη ήττα σε μια χρονική στιγμή που βλέπαμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Το πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε νευρικά. Κάναμε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε πολύ και φέραμε το παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Με τέτοιες άμυνες είναι δύσκολο να βάλεις γκολ. Όταν βρήκαμε χώρους, είχαμε την ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Περόνε. Αφού δεν μπήκε και αυτό", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Παίξαμε από τα άκρα και με τον Μπρέσκα και με το Ναβάρο. Ο Περόνε δέχθηκε ένα χτύπημα και έβλεπε θολά. Πρέπει να δούμε και τα άλλα ματς. Λείπει το γκολ. Κάναμε τόσες επιθέσεις. Εκεί χρειάζεται ρέντα και ευφυΐα. Σε τόσο σφιχτές άμυνες έχουμε πρόβλημα. Η λύση μπορεί να είναι οι στημένες φάσεις. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε. Έχουμε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτό είναι το θέμα. Είναι μεγάλη υπόθεση που γυρίζει ο Ροζέριο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK