Τσιώλης στο Contra.gr: "Πικρή γεύση από το ΟΑΚΑ"

Ο Σάκης Τσιώλης εκμυστηρεύτηκε στο Contra.gr ότι ο Αστέρας σεβάστηκε παραπάνω από όσο έπρεπε τον Παναθηναϊκό. Ο 53χρονος μίλησε επίσης για το... φιλολογικό ενδιαφέρον των "πράσινων".

Τσιώλης στο Contra.gr: "Πικρή γεύση από το ΟΑΚΑ"

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη στο Contra.gr

Ποια συναισθήματα υπάρχουν μετά το 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο; "Μας αφήνει μια πικρή γεύση αυτός ο αγώνας. Κάναμε καθαρές ευκαιρίες και ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Όπως βέβαια, θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος να χάνουμε με την ευκαιρία του Χριστοδουλόπουλου και την μπάλα που σταμάτησε στο δοκάρι."

Υπάρχει ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σας; "Είχαμε καλή αντιμετώπιση του αγώνα. Παίξαμε επιθετικά, γρήγορα, και αυτό είναι σημαντικό. Δείχνουμε διάρκεια και βελτίωση από αγώνα σε αγώνα. Πρέπει σιγά σιγά να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί."

Επηρεάστηκε ο Αστέρας από το όνομα του αντιπάλου; "Το χρώμα της φανέλας σε κάνει να αισθάνεσαι περίεργα κάποιες φορές. Και εγώ όταν έπαιζα ποδόσφαιρο επηρεαζόμουν. Βλέπεις μια ιστορία απέναντι σου και "σφίγγεσαι". Δεν είσαι τόσο άνετος όπως θα έπρεπε. Αυτό συνέβη και με εμάς στο ΟΑΚΑ."

Ακολουθείτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη η πρόκληση; "Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικό ρόστερ. Θα έρχεται από αγώνα στην Ευρώπη αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. έχουμε Εμείς έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε καλοί σε αυτή την αναμέτρηση."

Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι; "Μέσα από αυτά τα ματς αποκτάς αυτοπεποίθηση. Έχεις υψηλούς στόχους. Είναι πολλά τα οφέλη να πάρεις τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολο όμως."

Υπάρχει και η πίκρα για το περσινό 7-2; "Εγώ το βλέπω αλλιώς... Είμαστε η μόνη ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό με το καθαρό 2-0 στην Τρίπολη. Στο "Γ. Καραϊσκάκης" είχαμε αδράνεια για τέσσερα λεπτά και δεχθήκαμε τρία γκολ, κάτι που δεν γίνεται ούτε στην προπόνηση και πιστεύω πως δύσκολα επαναλαμβάνεται..."

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ολοένα και περισσότερο το όνομα σου για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει κάποια πρόταση προς εσένα; "Αυτή η ιστορία είναι φιλολογική. Δημιουργείται από δημοσιογράφους. Εγώ είπα και στα παιδιά ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα και μέσα από την ομάδα θα έρθουν και οι ατομικές επιτυχίες. Όσο καλύτερα πάμε, τόσο πιο πολύ θα ακούγεται το όνομα του Αστέρα."

News 24/7

24MEDIA NETWORK