Βεργέτης: "Έχω ευθύνη, αλλά περιμένω καλύτερη εικόνα από τα παιδιά"

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε μετά την ισοπαλία του Αστέρα με τον Πλατανιά ο Στάικος Βεργέτης.

Αν και έχασε πολλές ευκαιρίες, ο Αστέρας έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά στο ματς που ολοκλήρωσε την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Στάικος Βεργέτης δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κυρίως στο πρώτο μέρος, τονίζοντας πως οι παίκτες του ήταν προβλέψιμοι και αργοί στις αντιδράσεις τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Σήμερα κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν είχαμε ταχύτητα, δεν είχαμε ρυθμό, δεν πρεσάραμε. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ταχύτητα, ήμασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε κάποιες φάσεις για να πάρουμε τη νίκη.

Υπάρχει στενοχώρια και προβληματισμός στην ομάδα. Υπάρχει διακοπή, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για να βελτιωθεί η εικόνα μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει. Στα άκρα σε εξωθεί το ματς. Είχαν πολύ κόσμο στον άξονα και πήγαμε από τα άκρα. Ήμασταν προβλέψιμοι, ήμασταν αργοί στις αντιδράσεις μας".

Για την ενδεκάδα και το αν έχει ευθύνη: "Ευθύνη υπάρχει στον προπονητή, αλλά βασιστήκαμε στις λύσεις που είχαμε στη διάθεσή μας. Περιμέναμε μια καλύτερη εικόνα από τα παιδιά".

Για το αν υπάρχει πίεση και άγχος: "Εκλαμβάνω μια πίεση από την πλευρά των παικτών και δεν έχει εξήγηση, γιατί δεν υπάρχει από κάπου αλλού. Δεν μπορώ να κατανοήσω την αιτία που υπάρχει στους παίκτες".

Για το τι πρέπει να αλλάξει: "Πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν λειτουργεί σωστά και να το αλλάξουμε. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα".

Διαβάστε ακόμη:

Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 1-1