Αναγκαστική αναμονή για φορ και αριστερό μπακ

H οικονομική ασφυξία την οποία βιώνει η χώρα μετά την επιβολή των capital controls παραμένει σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας για τη μη πραγματοποίηση της μεταγραφής φορ στον Ατρόμητο.

Αναγκαστική αναμονή για φορ και αριστερό μπακ

Αν και υπάρχουν πηγές που αναφέρουν ότι ο Γιώργος Σπανός θα ξεπεράσει και αυτό το σκόπελο δίνοντας "γερή" προκαταβολή στον εκλεκτό του για να τον πείσει, ωστόσο μία σχετική επιφύλαξη υπάρχει.

Ο...λεγάμενος αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης και θεωρείται ιδιαίτερα ικανός σκόρερ. Για να έρθει όμως θέλει τις εγγυήσεις του (και πως να τον αδικήσει κανείς).

Στο μέτωπο του αριστερού μπακ παρατηρείται στασιμότητα αφού ο Γιαννούλης παραμένει πρώτος στόχος. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το ρόστερ του.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ