Απαντάει τη Δευτέρα ο Δέλλας στον Ατρόμητο

Η συνάντηση μεταξύ του Τραϊανού Δέλλα και της διοίκησης του Ατρόμητου ολοκληρώθηκε, με τις δύο πλευρές να έχουν πλήρη ταύτιση απόψεων. Τη Δευτέρα (09/05) απαντάει οριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Απαντάει τη Δευτέρα ο Δέλλας στον Ατρόμητο

Το πρωί του Σαββάτου (07/05) πραγματοποιήθηκε το πολυαναμενόμενο ραντεβού μεταξύ του Τραϊανού Δέλλα και της διοίκησης του Ατρόμητου με αντικείμενο συζήτησης την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη συνάντηση υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, με τον Έλληνα τεχνικό να ζητά χρόνο να απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα (09/05), προκειμένου να ενημερώσει και τους συνεργάτες κυρίως για την οικονομική πρόταση των Περιστεριωτών.

Παρόλα αυτά, πολύ δύσκολα θα "χαλάσει" το deal...

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ