Aτρόμητος-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι του επί βουλγαρικού εδάφους. Σκόραραν οι Πίτου Γκαρσία και Ιγκλέσιας.

Aτρόμητος-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2-0

Για δεύτερο συνεχές ματ, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξε πειθαρχημένη και σίγουρη για τον εαυτό της. Με την μπάλα στα πόδια οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και μέσω αυτού δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες κόντρα σ' έναν παθητικό αντίπαλο. Η υπεροχή των Περιστεριωτών καρποφόρησε στο 43' με το ωραίο γκολ του Πίτου Γκαρσία που προήλθε από όμορφη συνεργασία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και παρά τις αλλαγές του Μπάγεβιτς, ο Ατρόμητος συνέχισε δυνατά και...επιθετικά. Μάλιστα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ιγκλέσιας στο 49' σε στημένη φάση που φάνηκε να είναι δουλεμένη στην προπόνηση. Οι Περιστεριώτες ζήτησαν και άλλο γκολ και θα το είχαν πετύχει αν το εξαιρετικό σουτ του Αθανασίου στο 88' είχε βρει στόχο.

Ατρόμητος: Ιτάνζ (46’ Ράντμαν), Σκόνδρας (74’ Αθανασίου), Φυτανίδης (58’ Νάστος), Ταυλαρίδης (58’ Λαζαρίδης), Επστάιν (74’ Καλλέργης), Ιγκλέσιας (74’ Μακρής), Μπρίτο (80’ Τζαμάλ), Δημούτσος (65’ Οικονόμου), Μπέλιτς (65’ Μπάλας), Πίτου Γκαρσία (56’ Καραγκούνης), Καραμάνος (56’ Κούτσι).

ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Μακένζιεφ, Ροντρίγκεζ, Στογιάνοφ, Σερζίνιο, Νοατζί, Μπακουράρ, Τεγκαρίνια, Κρίμτσοφ, Ιβανόφ, Μπεντζελούν, Πλατινί. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και ο Κυριακίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK